Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, jakby co to ja pomarańczka_33 ale zmieniłam konto tak profilaktycznie, bo jakby się udało to na razie nie wiele osób może wiedzieć
Bąbel, masz świetne podejście! Ja niezmiennie trzymam kciuki za Twój jutrzejszy teścik
Ten weekend mbie wykończył, teraz już w końcu mogę usiąść i odpocząć jeśli nie liczyć że zupę gotujęLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Dziewczyny jeszcze raz wam dziękuję za trzymanie kciuków i mile słowa;)
Ja w pracy od 9... już mi się tak nie chce. Najgorsze jest to że jak się uda to będę musiała tak długo pracować po tyle godzin do puki się wszystko nie potwierdzi u lekarza...Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
pasQda_3 wrote:u mnie dopiero 8 dc więc pewnie jakoś na przełomie lutego i marca będzie test o ile zdążę przed @
pasQda_3 lubi tę wiadomość
-
pasQda_3 wrote:a ilodniowe masz cykle? bo ja to tak raczej powyżej 30, 32 czasem 34 albo 36
w ogóle to mi owu w okolicy walętynków wypada heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 19:03
-
W pierwszej ciazy na L4 poszlam szybko jakoś w 12tyg bo zaczelam puchnac ale i prace w sklepie mialam troche ciezka. Teraz mam cukrzyce wiec w sumie wszystko zalezec będzie od wynikow i od samopoczucia.. ale max do maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 19:14
-
Lulaby, to się może wymienimy bo ja w teorii po majówce wracam do roboty
praca na kuchni na pewno jest ciężka ale to jedna z niewielu rzeczy jakie mogłabym robić gdybym rzuciła obecny zawód
Ola, ja też liczę, że ten będzie krótszy, miesiąc krótszy to i cykl też mógłby byćLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020?