Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No to wiesz jak to jest ;p ja już od dawna mam dość tej roboty, tutaj w ogóle robi się nie ciekawie, taki obóz pracy. Ale mam umowę na czas nieokreślony więc w przypadku zajścia w ciążę to jest na plus więc tak ciągnę tą robotę;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 21:10
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Aż wam współczuję, ja mam ten plus że pracuje w biurze, a po pracy z mężem prowadzę firmę. Także nie mam pracy ciężkiej fizycznie, co pod kątem ciąży jest dobre. Z córką do 8 miesiąca chodziłam do pracy. Ale praca w biurze to zupełnie co innego, bo jednak na kuchni to dość dzwigania macie.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Musicie się oszczędzać, po prostu jak coś będzie do dźwigania to poproście kogoś innego, żeby wziął to coś ciężkiego, bo was kręgosłup boli i tyle
-
oj czasem praca biurowa też nie jest najlepsza dla kobiety w ciąży, mówię to z autopsji bo owszem, pracę mam za biurkiem ale bardzo stresującą, więc wiadomo co stres może narobić...
w pierwszej ciąży chciałam być fair wobec firmy i zdecydowałam się na pracę zdalną, ale to był błąd, bo odpowiedzialność i wymagania wobec mnie były takie same jak wcześniejLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
pasQda_3 wrote:oj czasem praca biurowa też nie jest najlepsza dla kobiety w ciąży, mówię to z autopsji bo owszem, pracę mam za biurkiem ale bardzo stresującą, więc wiadomo co stres może narobić...
w pierwszej ciąży chciałam być fair wobec firmy i zdecydowałam się na pracę zdalną, ale to był błąd, bo odpowiedzialność i wymagania wobec mnie były takie same jak wcześniejNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dziewczyny nie ma co się martwić na zapas, weźmiecie L4 i po problemie
-
bąbel922 wrote:Dziewczyny przed chwilą zrobiłam test i jedna kreska... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 08:36