Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbel nie zalamuj sie jeszcze. Ja 2 dni po spodziewanej @ mialam jedna kreske. Tydzien pozniej wyszla blada. Mam nieregularne cykle.
Tak jak dziewczyny pisza. Poki nie ma @ nadzieja nie wygasa:)Nera86 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawe dziewczyny czy jest jeszcze w ogóle jakaś szansa skoro dzisiaj mija 14 dpo, a mnie przeszły wszystkie objawy łącznie z tymi miesiączkowymi... jakbym nie miała tej owulacji potwierdzonej to pewnie bym jeszcze była spokojniejsza a tak wydaje mi się ze nic z tego...Jeszcze się będzie jak na złość spóźniać wredna @ żeby nie można było nowego cyklu zacząć!
-
Monalisa88 wrote:Bąbel nie zalamuj sie jeszcze. Ja 2 dni po spodziewanej @ mialam jedna kreske. Tydzien pozniej wyszla blada. Mam nieregularne cykle.
Tak jak dziewczyny pisza. Poki nie ma @ nadzieja nie wygasa:)Nera86 lubi tę wiadomość
-
Bądź dobrej myśli Masia. Ja w poprzednim cyklu najpierw czułam się jak na okres. Później wszystko ustało ale tempka spadła do 36,77? W dzień spodziewanej @ poleciałam na Bete <1,20 . Okres przylazł 3 dni po . (Poprzedni 28 ,ostatni 31) Ale życzę Ci żeby nie przyszła!
Dziś totalnie mnie zalało śluzem. Czuje się za przeproszeniem jakbym siusiała. Teoretycznie ok 10lutego powinna być Owulka ale ze 4-5 dni wcześniej objawy płodności przylazły to może Owulka będzie 5-7 lutego .W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Dziewczynom którym test wyszedł negatywny.. To jeszcze nic straconego, póki @ nie ma, jest nadzieja, a jak przyjdzie to następny cykl rozpocznijcie z przytupem
Winter86, Nera86, Lulaby lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki!
To fakt praca na kuchni lub kelnerki w restauracji nie jest lekka praca wiem coś o tym... W biorę również... W sumie jak jest srmtresujaca i wymagająca praca to dla kobiet w ciąży nie wskazana.. Takie moje wnioski..
Masia trzymam kciuki może jednak @@ nie przyjdzie... Albo jak jesteś niepewn zrób sobie betę!
Nera86 widać 2 ciemniejsza kreskę!
Ja dziś mam 13dc od 3 dni boli mnie podbrzusze co jakiś czas... Przytulanki były.. Oczywiście no stres...
Jakiś wirus mnie dopadł bo gardło mnie boli mam nadzieję że płukanie gardła mi pomoże... Pewnie przeszło z dzieci na mnie...
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Ja dziś z katarem po pas .Mam nadzieję ,że przejdzie a przede wszystkim nie wpłynie to na mój obecny cykl . Na dzień dobry rozpoczęłam z jelitówką .
Winter- chciałabym zobaczyć taką ale na teście ciążowymWinter86 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Ja dziś z katarem po pas .Mam nadzieję ,że przejdzie a przede wszystkim nie wpłynie to na mój obecny cykl . Na dzień dobry rozpoczęłam z jelitówką .
Winter- chciałabym zobaczyć taką ale na teście ciążowym34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙