SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax, ale piękna beta, gratki
A ja dostałam kolejną porcję leków od endo
u mnie zmiany jak w stopce, mam nadzieję, że 2016 będzie dla mnie łaskawszy, bo tego roku mam już dość. Na pocieszenie mąż podarował mi perfumy i biżuterię. To złoty człowiek, wytrzymał ze mną tyle lat!
No, właśnie, jak się macie ciężarne???rosax3 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Witam Was
Można do Was dołączyć ?
odliczam dni do bety, chcę ją zrobić przed świętami - nie wytrwam tyle
OM 29.11
owu 13.12 lub 14.12
W domu mam juz ponad 4 letnią córę. Marzę o dwóch kreskach Na bete poszłabym najchętniej juz, ale myślę, ze jeszcze za wczesnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się zapytuję gdzie moje Piccolo?
Wczoraj zrobiłam betę, ale system się akurat w laboratorium rozjechał i po wyniki i kolejną betę jadę w poniedziałek.
8 stycznia umówiłam się do giną.
Poza tym ok. Jeszcze jakoś nie dowierzam, że w ciąży jestem. Chyba dopiero uwierzę po USG. (Albo jak urodzę) -
letty wrote:Ja jeszcze nic nie czuję, ale w pierwszej ciąży też nic nie czułam, oprócz wielkiego brzucha.
Vesper przykro mi, te leki źle wpływają na płód?
Leki na infekcję tak, ale te, które dostałam teraz mają raczej pomóc w zaciążeniu dziękuję, że pytasz!
Z Twojego opisu wynika, że jesteś stworzona do ciążystaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyHurija wrote:A ja się zapytuję gdzie moje Piccolo?
Wczoraj zrobiłam betę, ale system się akurat w laboratorium rozjechał i po wyniki i kolejną betę jadę w poniedziałek.
8 stycznia umówiłam się do giną.
Poza tym ok. Jeszcze jakoś nie dowierzam, że w ciąży jestem. Chyba dopiero uwierzę po USG. (Albo jak urodzę) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMolyx wrote:Witam Was
Można do Was dołączyć ?
odliczam dni do bety, chcę ją zrobić przed świętami - nie wytrwam tyle
OM 29.11
owu 13.12 lub 14.12
W domu mam juz ponad 4 letnią córę. Marzę o dwóch kreskach Na bete poszłabym najchętniej juz, ale myślę, ze jeszcze za wczesnie.