SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Widzę że temat farb i malowania paznokci. Ja fakt, faktem poprzedniej ciąży nie farbowałam się bo miałam ciemny kolor i odrostów nie było widać ale jeżeli w tej bede to bede się normalnie farbować, po prostu farbą bez amoniaku no i nie bede tego smrodu dychać.
Ale cała ciąże robiłam hybrydę i nic to nie zaszkodziło. Moja przyjaciółka zajmuje się paznokciami i mówi że ma mase klientek w ciąży.
Ale wiadomo każdy robi jak uważa. Aby mieć czyste sumienie.
Odnośnie paznokci hybrydowych czy żelowych u kobiet w ciąży są przeciwwskazania szkodliwe substancje czynne lotne i wdychane dla kobiet które wykonują pracę stylistki paznokci oraz dla kobiet w ciąży przed rozwiązaniem z uwagi na pobyt w szpitalu na czas porodu nie wolno mieć nic na paznokciach! ! -
Broszka wrote:Sama wypróbowałam więc polecam Ma same plusy, żadnych minusów. Nie piję już herbaty nawet. Tylko ostrzegam żeby nie zaparzyć za dużo za pierwszym razem, bo można się zrazić do cierpkiego smaku. I można go parzyć kilka razy. Czystek jest suuuuper!
-
Marcjanna wrote:Odnośnie paznokci hybrydowych czy żelowych u kobiet w ciąży są przeciwwskazania szkodliwe substancje czynne lotne i wdychane dla kobiet które wykonują pracę stylistki paznokci oraz dla kobiet w ciąży przed rozwiązaniem z uwagi na pobyt w szpitalu na czas porodu nie wolno mieć nic na paznokciach! !
-
nick nieaktualnyMusik wrote:Musze sie wyzalic... padlo na Was.. przepraszam. Ehh musialam sie o tym dowiedziec wlasnie dzis? Kolejna bliska kolezanka jest w ciazy. To juz na szczescie ostatnia. Ehh teraz wszyscy beda miec dzieci tylko nie ja...Masakra... juz nie potrafie sie z tego cieszyc.. wlasnie dzis jak mi temp spadla. Az sie poplakalam. Co miesiac kolejna jest w ciazy. Kiedy moja kolej???
ps. miałam dziś sen - miałam blźnięta, ale jednego nie byłam matką, jakoś kosmos wyłaziły mi z łóżeczka między szczebelkami, nie szło tego opanować. A było dwóch chłopaków, niby bliźnięta ale nie wiem kim jest matka tego drugiego
mam sobie zaznaczyć "dziwne sny" ? -
Musik wrote:Musze sie wyzalic... padlo na Was.. przepraszam. Ehh musialam sie o tym dowiedziec wlasnie dzis? Kolejna bliska kolezanka jest w ciazy. To juz na szczescie ostatnia. Ehh teraz wszyscy beda miec dzieci tylko nie ja...Masakra... juz nie potrafie sie z tego cieszyc.. wlasnie dzis jak mi temp spadla. Az sie poplakalam. Co miesiac kolejna jest w ciazy. Kiedy moja kolej???
Marta.83 wrote:
ps. miałam dziś sen - miałam blźnięta, ale jednego nie byłam matką, jakoś kosmos wyłaziły mi z łóżeczka między szczebelkami, nie szło tego opanować. A było dwóch chłopaków, niby bliźnięta ale nie wiem kim jest matka tego drugiego
mam sobie zaznaczyć "dziwne sny" ?
Widać invitro .
PS. a ja popatrzyłam na mój bieżący wykres, popatrzyłam... i stwierdziłam, że odkąd mierzę temperaturę (czyli fakt nie długo, ale jednak chyba szósty cykl to jest) to nie miałam jeszcze takiego spokojnego początku cyklu (delikatne spadki, teraz temperatura constans) i stwierdziłam, że zakończę ten cykl równie spokojnie, tylko odwrotnie proporcjonalnie, czyli łagodny wzrost i stabilizacja temperatury na finiszu . Czyli co? Skończę ten cykl cionżą . Taki mam plan, a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:28
-
Musik wrote:ktosiowa ja w tym tygodniu mialam zupelnie odwrotnie. Zaczelismy pytongowac a ja sie rozbeczalam nie wiem czemu i skonczylo sie na tuleniu i glaskaniu po glowie. Noo pierwszy raz w zyciu zem tak miala. Dziwaczeje... ehhhh
-
Musik wrote:Musze sie wyzalic... padlo na Was.. przepraszam. Ehh musialam sie o tym dowiedziec wlasnie dzis? Kolejna bliska kolezanka jest w ciazy. To juz na szczescie ostatnia. Ehh teraz wszyscy beda miec dzieci tylko nie ja...Masakra... juz nie potrafie sie z tego cieszyc.. wlasnie dzis jak mi temp spadla. Az sie poplakalam. Co miesiac kolejna jest w ciazy. Kiedy moja kolej???
-
W koncu odebralam wynik pierwszej bety 512,7. W poniedzialek drugie usg i odbior drugiej bety. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko tak jak ma byc!
Karo85, Kjopa3, emaj, Vesper, JoHanna, kattalinna, pepsunieczka, bar, Maczek lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp