SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie pewnie w piątek wpiszcie @... Niby nie czuje się okresowo ale temperatura spada.... . Możecie popatrzec na mój wykres... Chyba ze jutro jeszcze odbije ale jak nie to w piątek dostane okres... Niby jest jedna osoba która miała podobny spadek w dół przez 2 dni a w ciazy jest i to juz któryś miesiąc ale ja się wole nie łudzić... Ech a miały być fajne święta...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziękuję za gratulacje!
Od siebie dodam co robiłam w tym cyklu:
-do owulacji jadłam po 2 kawałki grejpfruta i piłam około szklanki soku
-codziennie zestaw witamin; dodatkowo: omega3 z rybki (kapsułki), witamina D3 w podwójnej dawce (miałam niedobór), kompleks witaminy B (w tym kwas foliowy).
-serduszkowaliśmy od razu po skończeniu @ do 2 dni po owulacji.
-od 2 dni po owulacji jadłam ze 2-3 plasterki świeżego ananasa, w całości (razem ze środkiem); przez około 6 dni.
Poza tym byłam chora i brałam antybiotyk (przed owulacją).
Przesyłam całą masę wirusków dla każdej z was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 09:56
Marta.83, pepsunieczka, Vesper, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Wszystko jest dla ludzi. Tylko trzeba z umiarem. A sledz to przeciez taki typowo ciazowy smak prawda?
-
nick nieaktualny
-
Hurija...Gratesy....
Opozniona...pozdrawiam...ps....pij duzo czytajac fioletowa by sie odmozdzyc..hehe...wody ..wody pij...
To juz drugo cykl kiedy obrazilam sie na termometr..i co ..dobrze mi z tym nic nie obserwuje...moj organizm i tak robil co chcial ...na ta chwile przez poronienie i dlugasny okresi plamienie nie wiem co i jak ale przynajmniej mam spokoj w bani i luz w dupie,pozeram infolic i dhea...a no i pije ol jeeee...
Ps,Kto widzial wczoraj ddtvn...babki z jakiegos forum o dzieciach znaja sie i spotykaja od 10 lat...fajne to...Hurija, Barbarella86, opóźniona, Vesper, Kjopa3 lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
śledź fuj... nie lubię
a ja w tym cyklu leciałam na dongu i piłam dużo wina, czasem piwa a i wódka się trafiła ale endo takie średniawe wyhodowałam bo 10.
Peps. ja mam grupę kobitek co się poznały na bbf tylko, że z forum przeszłyśmy na fb i tam codziennie ze sobą rozmawiamy te które mają bliżej do siebie to nawet się spotykająkaarolaa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bar wrote:Hurija gratulacje
Opóźniona zaglądaj do nas częściej, nie musisz przecież siedzieć na fiolecie jeśli Ci nie odpowiada Do "twarzy" Ci z tym suwaczkiem Jak się czujesz?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
kaarolaa wrote:no tak, typowy ciazowy smak, ale sledz surowy a surowizny sie nie je....ale z mlodym jadlam i nic sie nie stalo...oczywiscie miesa surowego nie rusze, ale sledzie to nie to samo
kaarolaa, kattalinna lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Rosax Letty Hurija Gratuluję serdecznie, dziewczyny!!!
Gabi bardzo mi przykro
Hej, co wiecie o farbowaniu włosów i malowaniu paznokci w ciąży? siedziałam kiedyś w gabinecie gin wśród ciężarnych i była taka dyskusja. Ogólnie, skończyło się na tym, że w ciąży powinno się używać takich specjalnych farb do włosów dla ciężarnych, ponieważ one są pozbawione szkodliwej chemii, a paznokcie malować ewentualnie po pierwszym trymestrze
Musik, oprycha to wirus, lepiej wylecz aptecznie. tylko dopytaj o lek, który w razie czego w ciąży można stosowaćrosax3, Hurija, Tygrysek86 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"