SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi sie jutro zwolnila wizyta u endo, mam wszystkie zalecone wyniki - tsh 1,89, prl- 29, progesteron- 21, prl zbijam jeszcze bromkiem, nie wiem czy do niej isc, bo w sumie to poszlam troche wczesniej na badania prl niz zalecila pewnie da mi jeszcze jedno skierowanie na klucie i na tym sie skonczy
Odwieczny dylemat- isc czy nie isc
Dzis padam ze zmeczenia, a jutro tak bardzo pasowaloby mi zostac w domku rano -
Hurija Gratuluję!!!
Kattalina najpierw się zaśmiałam do monitora ale od razu sobie przypomniałam, ze też tak miałam. Może nie tyle większe ale bardziej tkliwe wieczorem. Teraz zaczęłam nosić mój specjalny stanik rozmiar większy i objawy mniej dokuczliweHurija lubi tę wiadomość
-
letty wrote:Grawitacja kochana grawitacja
Może puchniesz? Woda się zatrzymuje... zamiast w nogach to w cyckach
Ale z tą wodą to może coś być. Nogi mam opuchnięte lekko zawsze.
Kjopa, mnie też ta obserwacja rozbawiła wrażliwości nie obserwuję większej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgadzam sie z opozniona, czasem kobiety w ciazy az za bardzo przesadzaja, mnie tez smiesza niektore wypowiedzi, ale sie nie odzywam...wedlug mnie powinny pic sama wode, jesc warzywa i owoce i nic wiecej...bo wszytsko szkodzi...a ja wczoraj wypilam cole, zjadlam sledzia i zyje i jest mi z tym dobrze, ale tam moze nie bede tego pisala bo mnie zbiczuja...
Hurija jeszcze raz gratulujekattalinna, opóźniona, Kjopa3, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Hurja gratulacje
Ja siedze w domu i umieram na okropny bol glowy, do tego sikanca zrobilam - bo akurat wczoraj musisalam isc do rossmana i zobaczyc promocje na testy wiec kupilam sztuk dwie i jeden jakis zepsuty, tylko jedna krecha
Jak żyć? Wiem, ze moze za wczesnie, ale ovu byla wczesniej, wiec max za 2-3 dni @ pewnie zawitaHurija lubi tę wiadomość