SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bbobo frut Gratuluję!!
Rosax Gratuluję i super, że betę zrobią
Letty Gratuluję!!!
Gabi bardzo mi przykro .
Łoł 14 lat? Co prawda za dużo to już mnie nie zdziwi. Sama w rodzinie mam zdolną kuzyneczkę która urodziła mając 16 lat . Pozostała przy jednym. O tyle dobrze, że Ona i jej facet zostali razem potem wzięli ślub i są nadal razem. Synek ma już z 22 lata.rosax3, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Moja tempka za to dzis w gore poszla. Ale nie testuje. Jesli ovulka byla tak jak mysle to dzis 9dpo (w najlepszym wypadku) wiec zdecydowanie za wczesnie.
Czyli jednak rezygnujesz z ciąży z zaskoczenia
A mój wykres uparł się na przyjęcie kształtu łańcucha choinkowego, jak mi się Aleksis nie zdecyduje szybko na wizytę, to chyba jednak zatestuję dopiero u Emaj. -
bar wrote:A mój wykres uparł się na przyjęcie kształtu łańcucha choinkowego, jak mi się Aleksis nie zdecyduje szybko na wizytę, to chyba jednak zatestuję dopiero u Emaj.
Cytrynka_ wrote:Ale zatestuje moze w weekend dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 09:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co Dziewczyny, musze się wyzalić.
Zaraz po owu mam plamienia, biorę luteinę, ale biorę ją co 12h po jednej tabletce i jak mi sie zbliza te 12h to już czuję ze mi marudzi lekkimi bólami, jakbym przerwała to plamienia wracaą, jestem popsuta jakaś -
Dziewczęta, melduję, że nasikałam na badyl i negatyw, to ostatni cykl, koniec tego, tzn nie koniec starań, ale koniec mierzenia temperatury, badania śluzu, szyjki, analizowania kiedy będzie owulacja! pełen luz!, człowiek spina się cały miesiąc, wstaje o 7:00, żeby wsadzić termometr... napala się, bo temperatura wysoko, już planuje chrzciny, a tu co? dupka (z chrzcinami to joke), ale serio mam dość myślenia tylko o tym jaka jutro będzie temperatura wiecie co? czuję, że w przyszłym miesiacu zaliczę "wpadkę" odupszczając te wszystkie poranne zabiegi
Letty dla Ciebie ogromne gratulacje odpoczywaj i "don't spina", bo to w niczym nie pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 12:30
pepsunieczka, justi::, Mama_Ali, Vesper lubią tę wiadomość
-
Krew oddana wyniki w srode a w czwartek oddac kolejna dawke. Lekarz zrobil usg przy okazji, widac kropke tzn on widzial. Ja na tym zdjeciu to nic nie widze ale co sie dziwic? 4tydien 5 dzien. Lekarz chce jeszcze przed swietami zobaczyc czy widac juz zarodek.
bar, Barbarella86, Vesper lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Barbarella, ja odpuscilam w tym cyklu i zaczęłam szukać sobie zajęć, bo te 30 dni cyklu ciągnęły mi się w nieskończoność. Zaczęłam robić na drutach i wzięłam się za dekorowanie domu, wypieki itp. Ten cykl kończy się za 2 dni, a mi zlecialo bardzo szybko i przestałam mieć wszystkie możliwe objawy. Teraz co prawda ostatnia prosta i trochę zaczynam się stresować, ale lepiej stresować się 3 dni niż 30
Barbarella86 lubi tę wiadomość
-
Barbarella nie ma spiny z Alką też miałam niski prog a dowiedziałam się o niej jak byłam chyba w 6 tygodniu więc luzik, jutro idę po lutkę bo jakoś mam większe zaufanie niż do dupka
Cytrynko! ja cały czas kibicuję! Twoja temperatura wygląda pięknie! Taka spokojna to musi być TOBarbarella86 lubi tę wiadomość