SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agata25 wrote:Hehe dziewczyny dobre jesteście:) ona wcześnie zaczęła ale to też i taka rodzina,niestety.. jej matka miała ją za 16.. więc będzie babką w wieku 31 jeden lat.. a ja no cóż,w wieku 14 lat o tym nie myślałam..
A z tą pralką to nie zła opcja..ktosiowa, Rosolina lubią tę wiadomość
-
W koncu udalo sie uprosic o bete! jutro o 11.40 mam termin u gina i zrobimy bete
w kooncu!
kattalinna, Marta.83, emaj, kamika23, Rosolina, Kjopa3, bar, Vesper lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
kattalinna wrote:ja w wieku 31 lat nie wiedziałam kiedy i czy w ogóle o dziecko będę się starać...
Chociaż bardziej tak: z tym Facetem jakbym wpadła, to nie byłoby najgorzej (czytaj: nie zostawi mnie i dziecka). Potem mi się przekształciło, że z tym Facetem to bym chciała mieć dziecko (ciągle o tym samym piszę)...kattalinna, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBomba wrote:Mama_Ali idziemy łeb w łeb, trzymam kciuki, ale jutro to Ci raczej nic nie wyjdzie
ja was podczytuje,ale nie wpisuje się na listę, bo nie chce sobie zbijać
Ej, no 11dpo według statystyk, to jak cos jest to juz sie ukazuje/ w postaci cienia cienia;)/, nie mieszkaj mi teraz w głowie bo ja juz sobie zaplanowałam czarna rozpacz jutro po negatywnym teście
-
To tak.. Uzupelnilam liste. Prosze sprawdzic czy wszystko jak nalezy...
Te co testuja na dniach to prosze sie starac sikac mocniej bo biczy zaczyna brakowac. I zostaniecie bez nagrod...
W moim domu pieknie pachnie ciasteczkami z maki migdalowej i czekolady (80%) z cytrynką.
Czy ktos ma informacje na temat IG oleju kokosowego? -
nick nieaktualnyletty wrote:Beta 40,6:-) także pozytywna. Ale prog niski
15 a normy ciążowe od 16. Biorę dupka. Myślicie, że powinnam brać 3x1? Dziś już brałam 1. A od gina lepiej lutke nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny