SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agata25 wrote:Hehe dziewczyny dobre jesteście:) ona wcześnie zaczęła ale to też i taka rodzina,niestety.. jej matka miała ją za 16.. więc będzie babką w wieku 31 jeden lat.. a ja no cóż,w wieku 14 lat o tym nie myślałam..
A z tą pralką to nie zła opcja..ktosiowa, Rosolina lubią tę wiadomość
-
W koncu udalo sie uprosic o bete! jutro o 11.40 mam termin u gina i zrobimy bete w kooncu!
kattalinna, Marta.83, emaj, kamika23, Rosolina, Kjopa3, bar, Vesper lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
kattalinna wrote:ja w wieku 31 lat nie wiedziałam kiedy i czy w ogóle o dziecko będę się starać...
Chociaż bardziej tak: z tym Facetem jakbym wpadła, to nie byłoby najgorzej (czytaj: nie zostawi mnie i dziecka). Potem mi się przekształciło, że z tym Facetem to bym chciała mieć dziecko (ciągle o tym samym piszę)...kattalinna, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBomba wrote:Mama_Ali idziemy łeb w łeb, trzymam kciuki, ale jutro to Ci raczej nic nie wyjdzie ja was podczytuje,ale nie wpisuje się na listę, bo nie chce sobie zbijać
Ej, no 11dpo według statystyk , to jak cos jest to juz sie ukazuje/ w postaci cienia cienia;)/, nie mieszkaj mi teraz w głowie bo ja juz sobie zaplanowałam czarna rozpacz jutro po negatywnym teście -
To tak.. Uzupelnilam liste. Prosze sprawdzic czy wszystko jak nalezy...
Te co testuja na dniach to prosze sie starac sikac mocniej bo biczy zaczyna brakowac. I zostaniecie bez nagrod...
W moim domu pieknie pachnie ciasteczkami z maki migdalowej i czekolady (80%) z cytrynką.
Czy ktos ma informacje na temat IG oleju kokosowego? -
nick nieaktualnyletty wrote:Beta 40,6:-) także pozytywna. Ale prog niski 15 a normy ciążowe od 16. Biorę dupka. Myślicie, że powinnam brać 3x1? Dziś już brałam 1. A od gina lepiej lutke nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny