SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata25 wrote:Letty- Gratulacje:)
Gabi- bardzo Ci współczuje:)
Nie wiem czemu to życie jest takie nie sprawiedliwe... Ja staram się "dopiero" 11 cykl.. Wy niektóre po 30-parę i nic z tego nie wychodzi.. a moja sąsiadka 14-latka wpadła na dyskotece andrzejkowej bez żadnych trudności jak to się mówi "od kopa" a Ty człowieku mierz temp.,zdrowo się odżywiaj i trzymaj dietę,bierz leki,itd... Gdzie tu ta sprawiedliwość?
Największe szanse na zajście w ciaze masz wtedy kiedy upijesz sie do nieprzytomności i pójdziesz nie wiadomo z kim do toalety na szybki numerek. -
Cytrynka tak tak wieczorem wynik, gdzieś koło 18 się spodziewam bo czasem są szybciej a czasem wolniej.
U mnie w diagnostyce są różne ceny w porównaniu do innej diagnostyki ale kartę uwzględniają
Agata... bo tak zawsze jest swoją drogą to szybko zaczęła :o ja w tym wieku to pierwszy pocałunek zaliczyłam i to też było mi głupio -
Morwa oczywiście, że błąd!! miałabyś już gromadkę szanownej młodzieży!
Jezu a może ja i wypróbuję szybki numer na baletach w kiblu? Z 4 lata albo i więcej nie byłam na disco, ale wybiorę się jak nic! tylko póki co wezmę D....no chyba, ze już to nie podziała to pomyśle o jakimś sąsiedzie...emaj, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Ktosiowa a ta diagnostyka to nie jest siec ze wszędzie tak samo być powinno?
przyszła mama 2 wrote:Jezu a może ja i wypróbuję szybki numer na baletach w kiblu?
Drogie bravo,
czy wystarczy domowy kibelek na poczęcie Dziedzica?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 12:55
-
ktosiowa wrote:Drogie bravo,
czy wystarczy domowy kibelek na poczęcie Dziedzica?
Z mojego doświadczenia wynika, że nie wystarczy. Chyba, że to trzeba dosłownie na kibelku a ja głupia osobiście preferuję wannę lub pralkę (najlepiej w trakcie wirowania)
Letty gratuluję
Musik, rosax3, Hurija lubią tę wiadomość
-
Agata25 wrote:Hehe dziewczyny dobre jesteście:) ona wcześnie zaczęła ale to też i taka rodzina,niestety.. jej matka miała ją za 16.. więc będzie babką w wieku 31 jeden lat.. a ja no cóż,w wieku 14 lat o tym nie myślałam..
A z tą pralką to nie zła opcja..
Jestem starsza od tej babci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:53
-
Dzięki jeszcze raz dziewczyny ale jeszcze nic pewnego
Emaj! super! myślałam, że honorowe to tylko te co się wpisały na listę a ja jeszcze nie wiedziałam kiedy miałaby być owu bo to miał być pierwszy cykl na clo.
Mamita możecie sie pobawić w "poznanie" wiesz... idziesz na imprezę, "poznajesz" tam chłopaka... i sprawy nabierają tempa... aa i na dodatek to nie musi to być chyba kibel w klubie może Cie zabrać do domu wyobraźnia zadziała i dziedzic poczęty -
Jesli dzis powinnas dostac to testowac moglas dzis rano. Teraz moglabys jutro rano. Ale patrzac na Twoj wykres to ten spadek nie świadczy nic dobrego.
-
nick nieaktualny