SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Cześć i czołgiem kto dziś jeszcze się nie przyznał do kresek?
Ja się nie przyznałam Do jednej kreski czekam na ridża, więc zamawiam deficytowy towar, co by się nie okazało, że faktycznie dla mnie zabraknie.
Miłej niedzieli Gratuluję zaciążonym i trzymam kciuki za testujące w drugiej połowie grudnia
-
Kurcze nigdy się nie zaglebiałam w temat tsh, owszem zrobiłam sobie badanie tsh by zobaczyc czy promieniowanie mojego męża nie wpłyneło na moj organizm i niezwykle się ucieszyłam kiedy zobaczyłam ze jest w normie 2,82 . A tu proszę ! Nigdy nie pomyślalabym ze mimo iż jest w normie to i tak za wysokie na staraczke. Zalamałam się.
Możecie wykreślic mnie z listy bo najwidoczniej przez to nic z tego znowu nie bedzie... no cóż. Muszę się jednak wybrać do endo i gina. -
nick nieaktualny
-
Bobby,
To dobrze, że lekarz chce sprawdzić antyTG. Jak pierwszy raz zbadałam tarczycę (TSH, Ft3 i Ft4) to wyniki miałam w normie, trochę mało ft3 (Zwei wyłapała możliwą niedoczynność na podstawie norm). AntyTPO wyszło w normie, ale już antyTG mam trzykrotnie przekroczone, a na USG tarczycy widać zmiany charakterystyczne dla Hashi.
Lekarz postępuje racjonalnie i niczego nie bagatelizuje, myślę, że warto mu zaufać.
Inaa, kobiety zachodzą w szczęśliwe ciąże z różnymi wynikami TSH, ft3 i ft4 (najważniejsze jest i tak wysycenie wolnymi hormonami), nie ma co generalizować, więc nie panikuj zawczasu. Zbadaj się i znajdź dobrego endo, który przygotuje Twoją tarczycę do ciąży i będzie ją w ciąży kontrolowałktosiowa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ktosiowa,
Nie pamiętam dokładnie, ile płaciłam za każde z badań, bo robiłam je hurtem, ale wydaje mi się, że w diagnostyce cena za jedne przeciwciała wyniosła ok 30-40 zł, więc te 120 zł bardziej dotyczy badań dla dwóch osóbktosiowa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Ktosiowa,
Nie pamiętam dokładnie, ile płaciłam za każde z badań, bo robiłam je hurtem, ale wydaje mi się, że w diagnostyce cena za jedne przeciwciała wyniosła ok 30-40 zł, więc te 120 zł bardziej dotyczy badań dla dwóch osóbVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny