SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarella, też chyba w tym miesiącu wrzucę na luz, choć powiem, że i teraz o dziwo jestem za spokojna, zazwyczaj przed @ wkurzało mnie wszystko i najczęściej mężowi się obrywało, a teraz cisza
na święta wyjeżdzamy, może celowo zapomnę termometra
Rosax, pierwsze zdjęcia - ale super! ja nigdy nic nie widzę na tych monitorach u lekarza, więc może dopiero jak będzie większa kropka u Ciebie, to zauważę. Ale masz cudne święta! zazdroszczę.
Barbarella86 lubi tę wiadomość
-
Rosolina wrote:Barbarella, też chyba w tym miesiącu wrzucę na luz, choć powiem, że i teraz o dziwo jestem za spokojna, zazwyczaj przed @ wkurzało mnie wszystko i najczęściej mężowi się obrywało, a teraz cisza
na święta wyjeżdzamy, może celowo zapomnę termometra
Rosax, pierwsze zdjęcia - ale super! ja nigdy nic nie widzę na tych monitorach u lekarza, więc może dopiero jak będzie większa kropka u Ciebie, to zauważę. Ale masz cudne święta! zazdroszczę.
Tej kropki to i ja nawet nie widze ;p lekarz musial mi tlumaczyc co i jak. Najwazniejsze ze potwierdzil ciaze i wykluczyl pozamaciczna. Teraz tylko by ta byla zdrowa! Mikolajek dal kropka niech Mikolaj da mu zdrowie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cytrynka_ wrote:A ja nadal mierze tempke. Bo przynajmniej wiem zw cos sie dzieje. A moj wykres jest naprawde dziwny...
Twoj cykl cytrynko skonczy sie zielonymi kropkami! ;*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyJa właśnie mam doła i pije wino na poprawę humoru
Ludzilam się że się uda jakiś cud nastanie a tu dupa w dodatku jeszcze się spóźni!
Zdrówko dziewczyny!
Trzymam kciuki za pozostałe starajace się =testujace:-)
Zafasolkowanym gratuluję i zdrówka życzę
A ja poproszę bicza!
Zepsułam statystyki:-(
-
Cytrynka_ wrote:A ja nadal mierze tempke. Bo przynajmniej wiem zw cos sie dzieje. A moj wykres jest naprawde dziwny...
Cytrusku, a ja Ci mówię, że niebawem skończysz z mierzeniem temperatury! uznasz, że to zbędne przez kolejne 8 miesięcy Pod koniec Twój wykres ładnie się wyklarował i pnie się w górę, coś musi być na rzeczy
A teraz coś z trolla, otwieram szufladę, spoglądam na mega wyschnięty test, a tam druga kreska! cionrza jak nic!
-
Baska. Trollu jeden!
Co do mojego wykresu. Moja teoria jest nastepujaca.
Ovulka byla. I po niej tempki sie unormowaly. Teraz rosnie mi progesteron wiec i tempki w gore. Za chwile prog bedzie spadal wiec i tempki beda spadac. I na wigilie przyjdzie Ridz co by zepsuc mi swieta. -
Cytrynka_ wrote:Baska. Trollu jeden!
Co do mojego wykresu. Moja teoria jest nastepujaca.
Ovulka byla. I po niej tempki sie unormowaly. Teraz rosnie mi progesteron wiec i tempki w gore. Za chwile prog bedzie spadal wiec i tempki beda spadac. I na wigilie przyjdzie Ridz co by zepsuc mi swieta.
Cytrynko! pesymistko jedna! pamiętam Twój wykres z zeszłego cyklu, owula była potwierdzona przez gina i co? tempka nadal była taka nijaka góry i doliny. Jak to wyjaśnisz? no słucham! Ewidentnie jest inaczej niż zeszłego miesiąca, a jak jest inaczej to znaczy, że jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 18:31
-
Uprzejmie informuję, że grudniowy LwD niczego nie zmienił
Czekam na betę, z którą lab się coś spóźnia, ale zaczynam już farbować, więc niestety - podbijam pejczowe statystyki (wg listy miałam testować jutro).
A że odebrałam dziś wyniki MTHFR i mam dodatni wynik w C677T (na szczęście w układzie hetero-), to dziś baaaaaardzo dbam o endo, które w sumie i tak już nie jest potrzebne, ale zawsze mogę sobie jakoś potłumaczyć
Jednocześnie chciałam zaprotestować przeciwko grudniowym statystykom - lipa, Drogie Panie, lipa... -
Ja bodajże w październiku odstawiłam termometr... na kilka dni bo to uzależnia ale od tego czasu luzu jakby więcej poprzedni cykl minął mi niemal bezobjawowo ale oczywiście ciąża się nie skończył
Dziś mam nowy objaw już jakiś czas temu gdzieś mi to mignęło u mnie ale teraz to na bank stwierdzam: rano mam mniejsze cycki niż wieczorem! Jakieś pomysły?Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Ja też mierzę temperaturę i się jaram tym.
Najbardziej tym, że wiem kiedy Ridż zaatakuje... No i nie łudzę się, że się udało...
Ale w ogóle ja to dziwna jestem i lubię liczby, lubię je porównywać odejmować etc....
Więc sobie patrzę jak temperatura wyglądała w poprzenich cyklach itp... I nie powiem, najbardziej mi się podoba wykres tak koło 20 dnia, jak już mam ovu wyznaczoną i dużo się dzieje na wykresie .
-
Fioletowe forum jest beznadziejne. Dziewczyny pytają czy Inka w ciąży szkodzi? Normalnie nie mogę! Jedna twierdzi,że na ból głowy trzeba wypić szybko szklankę wody, bo paracetamol jest zakazany
Denerwują mnie tylko !kattalinna, Hurija, emaj, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
kattalinna wrote:Powiedziałabym raczej że są pełniejsze ale właśnie się zastanawiam czy to możliwe, a jeśli faktycznie nie mam zwidów to czemu tak się dzieje
Grawitacja kochana grawitacja
Może puchniesz? Woda się zatrzymuje... zamiast w nogach to w cyckach -
kattalinna wrote:Powiedziałabym raczej że są pełniejsze ale właśnie się zastanawiam czy to możliwe, a jeśli faktycznie nie mam zwidów to czemu tak się dzieje
Opozniona witaj. A no slyszalam gdzies legendy ze fioletowa strona jest mocno trollowata. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
Co do szklanki wodyna bol glowy to faktycznie moze dzialac. Jesli bol jest za sprawka cisnienia.opóźniona lubi tę wiadomość