Forum Starając się - ogólne SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
Odpowiedz

SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)

Oceń ten wątek:
  • Musik Autorytet
    Postów: 282 247

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:19

  • Musik Autorytet
    Postów: 282 247

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:20

    emaj, Broszka, Angela89, Ania-nowa, przyszła mama 2, Molyx lubią tę wiadomość

  • Yousee Autorytet
    Postów: 2116 1208

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musik, dobrze że są też dobre wieści :)
    rośnijcie zdrowo!

    Mona... nie ma słów pocieszenia w takiej chwili...

    "I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    musik cieszę się że wizyta była pozytywna :) ja na moja czekam 12 stycznia wtedy już serduszko powinno być :)

    Musik lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mona tak mi przykro :(

  • Cytrynka_ Autorytet
    Postów: 4402 1914

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no kurde... Co sie dzieje

  • aleala Autorytet
    Postów: 3091 3524

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur.wa no.... Niech ten rok sie już kończy...

    PCOS, hiperinsulinemia, insulinoopornosc, wada serca zabraniajaca przyjmowania hormonow...
    Los daje więcej niż śmiemy wymarzyć
    f2w3skjoz11z0g13.png
    Po 3 latach wreszcie mogę Cię utulić
    3i49p07wdwr2kg3x.png
  • Kjopa3 Autorytet
    Postów: 2759 2776

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika Gratuluję!!!
    Musik super, że dobre wieści na wizycie.
    Musik, Angela piękne bety!!!
    MonaM, Marta, Rosax przykro mi bardzo :-(


    EDIT: Upominam się o bicza :-P

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:11

    f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Ania-nowa Autorytet
    Postów: 1246 511

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona współczuję Ci bardzo:(
    Musik świetne wiadomości:)

    Musik lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o pomoc. Możecie mi powiedzieć czy wyniki są ok?
    Tsh 1.77 normy 0.27 - 4.2
    Ft3 5.87 normy 3.1 - 6.8
    Ft4 17.07 normy 12 -22

    Prolaktyna 1184,00 kobiety przed menopauza 80-600

    Dziękuję wam bardzo za pomoc!

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 15:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, nawet nie wiem co powiedzieć...
    Tak pięknie nam się zaczął grudzień, ale wolę aby szybko się skończył, bo coś mi się tu nie podoba...
    Dziewczyny, proszę Was tylko, bez załamki, działamy dalej ! <3

    Musiku, niech to szczęście trwa i trwa <3 <3 <3

    pozytywne w tym wszystkim jest to, ze tych dobrze zakończonych historii jest więcej, niż złych. Bedzie jesczez dobrze, sciskam Rosax i Mona :*

  • Morwa Autorytet
    Postów: 14804 19988

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 12:13

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziękuję :) czyli powinnam się udać do endokrynologa?

  • Nika8686 Autorytet
    Postów: 359 223

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jak na moje oko tarczyca nie wygląda źle. Procentowo tez dobrze stoi.

    FT4 50.70% [ wynik 17.07, norma (12 - 22)]

    FT3 74.86% [ wynik 5.87, norma (3.1 - 6.8)]

    Prolaktyna niestety już nie taka fajna , musisz coś z nią zrobić .


    Ja na prolaktynę biorę Bromergon i nawet teraz w ciąży mój dr kazał nie odstawiać. Na początku brałam 1 tabletkę teraz pół - zawsze na noc.

    Już po miesiącu brania ładnie mi spadła a Bromergon mój organizam już dobrze toleruje chociaż 1 -szy tydzień miałam zawroty głowy.

    Bromergon oczywiście na receptę mi przepisał ginekolog.

    961lwn15y3w1u452.png
    21.09.16 Beta 87- 8dpt
    21.01.16 Aniołek 9 tc <3


  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam rano test,miałam czekać do dnia @ ale nie mogłam się powstrzymać :) wyszły mi dwie kreski, kreska testowa jest niestety bardzo blada więc nie nakręcam się jeszcze bo różnie z tym bywa.

    Marta.83, ktosiowa, pepsunieczka, Morwa, Broszka, Nika8686, Kjopa3, aleala, Musik, Tymoteuszowa, JoHanna, Molyx lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Myszka, sikaj za dwa dnina mocniejszą krechę <3 ale dobrze, ze ćwiczysz z powodzeniem :D <3

    Mmyszaa lubi tę wiadomość

  • aleala Autorytet
    Postów: 3091 3524

    Wysłany: 30 grudnia 2015, 08:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fote daj! ;D

    PCOS, hiperinsulinemia, insulinoopornosc, wada serca zabraniajaca przyjmowania hormonow...
    Los daje więcej niż śmiemy wymarzyć
    f2w3skjoz11z0g13.png
    Po 3 latach wreszcie mogę Cię utulić
    3i49p07wdwr2kg3x.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 grudnia 2015, 08:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucę jak tylko będę miała dostęp do komputera :)

  • kattalinna Autorytet
    Postów: 8601 7392

    Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, super :D mam nadzieję, że końcówka roku jeszcze przyniesie trochę takich dobrych wieści :)

    zem3qps6in5tddof.png
  • Agata25 Przyjaciółka
    Postów: 81 38

    Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Dziewczyny proszę o pomoc. Możecie mi powiedzieć czy wyniki są ok?
    Tsh 1.77 normy 0.27 - 4.2
    Ft3 5.87 normy 3.1 - 6.8
    Ft4 17.07 normy 12 -22

    Prolaktyna 1184,00 kobiety przed menopauza 80-600

    Dziękuję wam bardzo za pomoc!
    Tarczycę masz dobrą ale prolaktyna jest zbyt wysoka.. Najlepiej żebyś wybrała się do lekarza...
    Mona ściskam mocno i bardzo mi przykro...

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego