SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musik, dobrze że są też dobre wieści
rośnijcie zdrowo!
Mona... nie ma słów pocieszenia w takiej chwili..."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika Gratuluję!!!
Musik super, że dobre wieści na wizycie.
Musik, Angela piękne bety!!!
MonaM, Marta, Rosax przykro mi bardzo
EDIT: Upominam się o biczaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona, nawet nie wiem co powiedzieć...
Tak pięknie nam się zaczął grudzień, ale wolę aby szybko się skończył, bo coś mi się tu nie podoba...
Dziewczyny, proszę Was tylko, bez załamki, działamy dalej !
Musiku, niech to szczęście trwa i trwa
pozytywne w tym wszystkim jest to, ze tych dobrze zakończonych historii jest więcej, niż złych. Bedzie jesczez dobrze, sciskam Rosax i Mona :* -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Jak na moje oko tarczyca nie wygląda źle. Procentowo tez dobrze stoi.
FT4 50.70% [ wynik 17.07, norma (12 - 22)]
FT3 74.86% [ wynik 5.87, norma (3.1 - 6.]
Prolaktyna niestety już nie taka fajna , musisz coś z nią zrobić .
Ja na prolaktynę biorę Bromergon i nawet teraz w ciąży mój dr kazał nie odstawiać. Na początku brałam 1 tabletkę teraz pół - zawsze na noc.
Już po miesiącu brania ładnie mi spadła a Bromergon mój organizam już dobrze toleruje chociaż 1 -szy tydzień miałam zawroty głowy.
Bromergon oczywiście na receptę mi przepisał ginekolog.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
nick nieaktualnyZrobiłam rano test,miałam czekać do dnia @ ale nie mogłam się powstrzymać wyszły mi dwie kreski, kreska testowa jest niestety bardzo blada więc nie nakręcam się jeszcze bo różnie z tym bywa.
Marta.83, ktosiowa, pepsunieczka, Morwa, Broszka, Nika8686, Kjopa3, aleala, Musik, Tymoteuszowa, JoHanna, Molyx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blablabla wrote:Dziewczyny proszę o pomoc. Możecie mi powiedzieć czy wyniki są ok?
Tsh 1.77 normy 0.27 - 4.2
Ft3 5.87 normy 3.1 - 6.8
Ft4 17.07 normy 12 -22
Prolaktyna 1184,00 kobiety przed menopauza 80-600
Dziękuję wam bardzo za pomoc!
Mona ściskam mocno i bardzo mi przykro...