SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Rosax
Jak to jest? Kiedyś II kreski na teście były dla mnie jednoznaczne z ciążą. Teraz myślę, że jeśli kiedyś zobaczę te II, uwierzę dopiero przy porodzie.
Dziewczyny bardzo mocno trzymam za Was kciuki!
o tym samym dziś myślałam że całe życie :
1. myślałam, że sex bez zabezpieczenia, w dodatku w dni płodne na 1000% zakończy się ciążą
2. pozytywny test ciążowy to na 1000% ciąża
jak zobaczyłam dwie kreski na teście - popłakałam się ze szczęscia, nie ma większej radości...
kolejny raz płakałam przy wyniku drugiej bety... odświeżyłam stronę diagnostyki w pracy, spakowałam się i wyszłam bez słowa w południe, poszłam kupic ostatnie bożonarodzeniowe prezenty do empiku i ryczałam po drodze... -
nick nieaktualny
-
Niestety nie jest to wszystko proste. Tak powinno być: jest seks w dni plodne jest ciaża. Jest ciaża to konczy sie szczęśliwie. Nie wiem kto tak głupio to poukładał że czasem układa sie tak ujowo"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Z córką zaszłam przy pierwszym podejściu, aż niedowierzałam. Tym razem sie nie udało, to był pierwszy cykl dopiero. Ale jak slysze niektóre historie osob mi bliskich.. aż płakac się chce. straszne to. Mam nadzieję, ze 2016 będzie lepszym rokiem obfitującym w same pozytywne wiadomosci
-
nick nieaktualny