SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Tak się szczęśliwie zdarzyło, że testowałam 23 grudnia i mam 2 kreski jedna bledsza ale zrobilam bete i miałam 176
7 stycznia dowiem się czy ciąża rozwija się prawidłowo - staram się od 2014 roku więc jest to dla mnie fantastyczną wiadomością.
Trzymam kciuki za inne Staraczki !Marta.83, kattalinna, emaj, ktosiowa, coffee, pepsunieczka, JoHanna, Elza :), Ksosia, Kjopa3, MARTIII lubią tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela gratulacje
Ja dziś również wysikałam 2 kreski, po jednej na każdym z dwóch testów.. a popołudniu przyszedł Ridż.. Niestety to jeszcze nie mój cykl..
ZAfasolkowanym gratuluje raz jeszcze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:32
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:powtarzam jutro, ale złudzeń prawie nie mam...
A Tobie powodzenia życze będzie dobrze
Marta, a Ty? Ja cały czas mam nadzieję, że to był błąd labu"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
za szybko chyba sobie przeszlam na druga strone. plamienie , bol brzucha.. wizyta dzis w szpitalu z rana.. usg - plaski pechezyk, wedlug gin zarodek mogl uciec albo po raz kolejny mam puste jajo.. po powrocie do DE mam od razu zglosic sie do swojego lekarz. dzis z nim rozmawialam i tez mowi ze pewnie wlasnie nastepuje poronienie i po powrocie mam od razu do niego pujsc. a rano ide na bete by potwierdzic poronienie...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp