SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:No to w takim razie wysoki . Nie chce nakręcać błędem laboratorium ale takie coś się zdarza. Będziesz badać jeszcze raz betę? Jak nie masz pewności ,że oba jaja pękły to nie zawsze taki progesteron jest dobry . Markery wyszły ok ? Jakie robiłaś konkretnie ?
a markery wyszly bardzo malutkie
sorry za te obrazki, ale nie mam siły tego przepisywać
http://zapodaj.net/images/fc43a19131641.png
jaja pękły - dziś byłam na usg, nie ma nic poza ciałkami żółtymi w jajnikach. Na usg byłam zanim dostałam wynik drugiej bety + prog i juz tego nie skonsultowałam. -
Cześć dziewczyny. Widze, że dużo wiecie więc może Was zapytam. Czy na usg po owulacji MUSI być widoczne ciałko żółte? Zakładając oczywiście, że pęcherzyki pękły? Jak to jest? Mi gin nigdy nic nie mówił czy ciałko jest czy nie...
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualnyDostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć.
Mam nadzieję, że to szczęście mnie nie opuści...
Beta 95,130.
Spokojnych i radosnych Świąt dziewuszki!:*Musik, Marta.83, Morwa, pepsunieczka, zwei_kresken, Elza :), kattalinna, emaj, monika454, monika454, Kjopa3, Molyx, ZakreconaŻona, Agata25, coffee lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam Wesołych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, aby każda z nas mogła cieszyć się niebawem dwoma kreskami na teście i spokojną ciążą zakończoną pięknym bąblem.
Ja oczywiście proszę o bicza .
Marta przykro mi ale podpisuje się pod tym co piszą dziewczyny. Życzę wytrwałości i siły.
Aleala Gratuluję !!!!Marta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Po przebytej owulacji musi być ciałko żółte bo to ono produkuje progesteron potrzebny dla utrzymania ciąży.
Czyli jak 7 dpo mam progesteron na poziomie 32-38 ng/ml to nie mam czym się martwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:12
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Mnie martwiło to, że gin mi nigdy nie mówił, czy widzi ciałko żółte, więc martwiłam się że może go nigdy nie ma ale skoro progesteron jest super to musi być, prawda?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
W zasadzie starania należałoby liczyć od cyklu po histeroskopii bo okazało się w lipcu, że mam 3 polipy, jeden na szyjce, dwa na macicy, zajmowały cała macicę i szyjkę od środka- to uniemożliwiało zzagniezdzenie. Moja poprzednia gin ich nie wykryłą- hodowałam je 3 lata Nowy gin jak spojrzał na tamte usg od razu mowił że było widać, że coś jest nie tak. Także tamte starania można wyrzucić do śmieci. Od lipca intensywne starania już z obniżoną prolaktyną, wyciętymi polipami, 10.12 miałam hsg. Wszystkie wyniki mam super. Nic tylko czekać...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Ksosia wrote:Dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć.
Mam nadzieję, że to szczęście mnie nie opuści...
Beta 95,130.
Spokojnych i radosnych Świąt dziewuszki!:*
gratuluje!Ksosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wesołych świat dla wszystkich! I niech ten nadchodzący nowy rok przyniesie każdej z nas upragnione dwie kreseczki..
Aha, no i melduje paskudnego ridża i proszę o pejczyk♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny