SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, przykro, ale pomyśl, że coś się ruszyło, że jest jakiś progres, następnym razem przyrosty będą bardziej spektakularne. Mówię to z własnego doświadczenia- lepiej poczuć to przez chwilę niż nigdy nie doświadczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 14:39
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Podpisuje się pod postem Zwei. I zacytuje mojego gina sprzed kilku miesiecy " ciąże biochemiczną traktujmy jak pierwszy przejaw następnych sukcesów, już wiemy że sie da"
ZakreconaŻona, Marta.83, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta.83 wirtualnie tulę mocno, trzymaj się tak jak Dziewczyny piszą ja również wierzę, że w kolejnym podejściu na pewno się uda!
aleala Gratuluję! Wspaniały prezent!
Dziewczyny chciałabym Wam życzyć wszystkim razem i każdej z osobna spokojnych, zdrowych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, otulone nieskończonymi pokładami miłości
Aby nadchodzący 2016 rok był dla nas wszystkich wyjątkowy i żeby spełniły się nasze wszystkie marzenia
Odpoczywajcie i nabierajcie siły, aby w przyszłym roku mieć siłę nosić pod sercem słodki ciężar, a potem na rękach
Marta.83, pepsunieczka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwei, dzięki za te słowazwei_kresken wrote:Marta, przykro, ale pomyśl, że coś się ruszyło, że jest jakiś progres, następnym razem przyrosty będą bardziej spektakularne. Mówię to z własnego doświadczenia- lepiej poczuć to przez chwilę niż nigdy nie doświadczyć.

Powiedz, czy jest sens wysyłac chłopa w takim razie na badanie nasienia, czy tutaj może być problem?
Pierdzielę to, idę do jakiegoś normalnego gina, za dużo nerwów mnie to kosztuje. W tym cyklu miałam juz diagnozowane: brak owulacji, potem dwie owulacje w odstępie tygodnia, raka - 4 markery mi zrobili, a na koniec ciąża i w rezultacie jej brak, sporo jak na 28dni -
Marta, przy pierwszej takiej akcji nie ma sensu nic diagnozować. Patrz ile dziewczyn na różnych wątkach ma biochemiczne albo wczesne poronienia, a druga ciąża bezproblemowa. Znajdz sobie gina, któremu zaufasz i z nim ustalaj plan gry na następne miesiące
-
Marta, przepraszam że zapytam, ale czy rozważałaś wzrost bety z powodu torbieli np ? Skoro mialas robione markery to chyba nie bez powodu
-
nick nieaktualny
-
Mam ciąże biochemiczną ( jak wiele z nas ) za sobą z podobnie zwariowanego cyklu ja Twój. Życzę Ci żebyś tak samo szybko staneła na nogi psychicznie jak ja! Wszystkie ciepłe myśli w Twoją strone!
-
nick nieaktualnyZwei, to moja druga taka akcja, pierwszy raz we wrześniu, kolejny teraz. Do trzech razy sztukazwei_kresken wrote:Marta, przy pierwszej takiej akcji nie ma sensu nic diagnozować. Patrz ile dziewczyn na różnych wątkach ma biochemiczne albo wczesne poronienia, a druga ciąża bezproblemowa. Znajdz sobie gina, któremu zaufasz i z nim ustalaj plan gry na następne miesiące

-
Marta przykro mi
wspieram i tule. Kibicowałam Ci bardzo! Ale bedzie dobrze. Cieżko teraz tak myślec ale bedzie.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
A nie, jak druga to już bym poszła szybko do dobrego gina i poprosiła o pomoc. Wiele badań należy zrobić do 6 tygodni po poronieniu, np te na zespół antyfosfolipidowy, ale to najlepiej trafić do dobrego gina. Moja pierwsza ciąża to były właśnie takie niziutkie bety jak Twoja, druga to były już 10 razy wyższe, ale z nędznym przyrostem, więc gin się przejął i zaordynował Clexane, a ja zrobiłam badania pod kątem zakrzepicy i zespołu antyfosfolipidowego. Nasienia ponownie nie badaliśmy, bo na początku tego roku było bardzo dobre. Więc uznaliśmy że winny jest mój organizm i mamy strategię na kolejną ciążę. Dziarski gin, któremu się ufa, to podstawa.Marta.83 wrote:Zwei, to moja druga taka akcja, pierwszy raz we wrześniu, kolejny teraz. Do trzech razy sztuka

-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Marta:( podpisuje się pod słowami Zwei. To początek przed lepszym jutrem, tak na to patrz:*
powiedz proszę jeszcze w jakich jednostkach ten progesteron bo mnie ciekawi.
a proszę, wiesz - mnie też ciekawi ten wysoki progesteron, miałam dwa jajeczka, mam przypuszczenie, ze prgesteron tak wysoki z powodu dwóch ciałek żółtych...
http://zapodaj.net/images/6272b4e78bbcb.png
edit: a wystarczyłoby zamienić te wyniki miejscami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:10

!