SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, przykro, ale pomyśl, że coś się ruszyło, że jest jakiś progres, następnym razem przyrosty będą bardziej spektakularne. Mówię to z własnego doświadczenia- lepiej poczuć to przez chwilę niż nigdy nie doświadczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 14:39
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Podpisuje się pod postem Zwei. I zacytuje mojego gina sprzed kilku miesiecy " ciąże biochemiczną traktujmy jak pierwszy przejaw następnych sukcesów, już wiemy że sie da"
ZakreconaŻona, Marta.83, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta.83 wirtualnie tulę mocno, trzymaj się tak jak Dziewczyny piszą ja również wierzę, że w kolejnym podejściu na pewno się uda!
aleala Gratuluję! Wspaniały prezent!
Dziewczyny chciałabym Wam życzyć wszystkim razem i każdej z osobna spokojnych, zdrowych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, otulone nieskończonymi pokładami miłości
Aby nadchodzący 2016 rok był dla nas wszystkich wyjątkowy i żeby spełniły się nasze wszystkie marzenia
Odpoczywajcie i nabierajcie siły, aby w przyszłym roku mieć siłę nosić pod sercem słodki ciężar, a potem na rękach
Marta.83, pepsunieczka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Marta, przykro, ale pomyśl, że coś się ruszyło, że jest jakiś progres, następnym razem przyrosty będą bardziej spektakularne. Mówię to z własnego doświadczenia- lepiej poczuć to przez chwilę niż nigdy nie doświadczyć.
Powiedz, czy jest sens wysyłac chłopa w takim razie na badanie nasienia, czy tutaj może być problem?
Pierdzielę to, idę do jakiegoś normalnego gina, za dużo nerwów mnie to kosztuje. W tym cyklu miałam juz diagnozowane: brak owulacji, potem dwie owulacje w odstępie tygodnia, raka - 4 markery mi zrobili, a na koniec ciąża i w rezultacie jej brak, sporo jak na 28dni -
Marta, przy pierwszej takiej akcji nie ma sensu nic diagnozować. Patrz ile dziewczyn na różnych wątkach ma biochemiczne albo wczesne poronienia, a druga ciąża bezproblemowa. Znajdz sobie gina, któremu zaufasz i z nim ustalaj plan gry na następne miesiące
-
Marta, przepraszam że zapytam, ale czy rozważałaś wzrost bety z powodu torbieli np ? Skoro mialas robione markery to chyba nie bez powodu
-
nick nieaktualny
-
Mam ciąże biochemiczną ( jak wiele z nas ) za sobą z podobnie zwariowanego cyklu ja Twój. Życzę Ci żebyś tak samo szybko staneła na nogi psychicznie jak ja! Wszystkie ciepłe myśli w Twoją strone!
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Marta, przy pierwszej takiej akcji nie ma sensu nic diagnozować. Patrz ile dziewczyn na różnych wątkach ma biochemiczne albo wczesne poronienia, a druga ciąża bezproblemowa. Znajdz sobie gina, któremu zaufasz i z nim ustalaj plan gry na następne miesiące
-
Marta przykro mi wspieram i tule. Kibicowałam Ci bardzo! Ale bedzie dobrze. Cieżko teraz tak myślec ale bedzie.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Marta.83 wrote:Zwei, to moja druga taka akcja, pierwszy raz we wrześniu, kolejny teraz. Do trzech razy sztuka
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Marta:( podpisuje się pod słowami Zwei. To początek przed lepszym jutrem, tak na to patrz:*
powiedz proszę jeszcze w jakich jednostkach ten progesteron bo mnie ciekawi.
a proszę, wiesz - mnie też ciekawi ten wysoki progesteron, miałam dwa jajeczka, mam przypuszczenie, ze prgesteron tak wysoki z powodu dwóch ciałek żółtych...
http://zapodaj.net/images/6272b4e78bbcb.png
edit: a wystarczyłoby zamienić te wyniki miejscami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:10