SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jako że od jutra do Nowego Roku mam urlop, planuje w tym czasie zrobić sobie wolne także od ovu.
Dlatego już teraz chciałabym życzyć wam zdrowych, radosnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Dodatkowo, dla zaciążonych spokojnych ciąż, a dla starających się rychłego wysikania dwóch kresek na teście
Planuje wrócić 4 styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 08:13
Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Witam się
Nie wytrzymałam do testowania w wigilię. W poniedziałek poszłam na betę. 11 dni po owulacji ( wiem dokładnie bo 11.12 miałam IUI na pękniętym pęcherzyku) Beta wyszła 0,1. Także koniec nadziei na święta w dwupaku.
Codziennie wspieram się winem i mam dość wszystkiego.
Także bicz mi proszę zapodać bo już z tego chyba nic nie będzie:(06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Ja też już jestem w drodze do domu męża, więc też chciałabym odpocząć od wszystkiego, muszę się odstresować prqcą i staraniami. Pewnie wrócę też po Nowym Roku. Każdej życzę pięknych, rodzinnych świąt, dużo odpoczynku i zebrania energii na noworoczne pytongowanie Wesołych Świąt!!!!!!
Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Ja mialam dzis siknac. Ale za szybko mi czas przy sniadaniu zlecial i juz nie mialam czasu...
Prosze o wszelkie nakretki.
Chcialam brac dupka w tym tyg. Ale jak na zlosc tak go schowalam w oczywiste miejsce zeby sie nie zgubil ze nie moge go znalezc.
Z objawow dodatkowych (oprocz tempki i braku @) mam jeszcze klucie lewego jajka (dzia dla odmiany, bo zazwyczaj prawe kluje), apetyt na kwaśne najlepiej śledzie, wzmozone pragnienie. -
To ja wam ponakręcam .
Dzisiaj jestem trollem.
Otóż widzę, że tu zachodzi się w duetach, czyli:
Musik z Martą83
Aleala z Cytrynką....
Więc teraz ogłoszenie duszpasterskie:
Palec pod budkę, bo za minutkę zamykam budkę....
Kto chce być ze mną w parze?
(Edycja: sikam 10.01.2016)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:38
-
Matko dyrektorko dawaj bombla
Beta pozytywnaAngela89, Musik, kattalinna, Elza :), JoHanna, ZakreconaŻona, żabka04, Morwa, pepsunieczka, Kjopa3, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny