SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba wczoraj miałam owu. Chociaż z tak nieregularnymi cyklami to różnie bywa. Zgwalcilam mojego oczywiście więc jeszcze pewnie poprawimy i będziemy czekać do 10.12 może Mikołaj nam podrzuci jakąś fasolkę. A 10-ty akurat wypłata więc wybacze Mikołajowi jak się spóźni te 4dni
-
Dziewczyny chyba sie niedlugo zapisze na ta liste, tempka spada to tylko czekac na malpe. Oby w grudniu sie udalo i na sylwka zrobic prezent na rocznice
-
Dziewczyny, znów potrzebuję porady.... miesiąc temu zaczęłam brać bromergon, dostałam od endo 2 skierowania na badanie krwi: 1. prl po 1,5 miesiąca zażywania 2. na progesteron. @ zawitała z 5 dniowym opóźnieniem, wizyte mam umówioną na 9 grudnia, nie wiem czy iść i zrobić już tę prl czy czekać jeszcze i dopiero w styczniu iść do niej
jeszcze mam wizytę na tę sobotę umówioną u nowej gin. też nie wiem czy iść, wszystko od 2 mięsięcy mi się trochę rozjechało. -
nick nieaktualnyjolaaa89 wrote:kaarolaa czytałam Twój pamiętnik Bardzo za Was trzymałam kciuki. Jak dla mnie jesteś mama-bohaterka no i Marceli oczywiście też super bohater Trzymam kciuki żeby udało Ci się szybciutko wrócić na fioletową stronę
nie musze juz od razu uciekac na fioletowa strone, chce sie troche przywitac, poznac nowe forumowiczki, bo pewnie bede przez dluzszy czas przechodzic z miesiaca na miesiac, ale Wam zycze jak najszybszego zafaSOLKOWANIA -
Kaarolaa tez kiedys czytalam Twoj pamietnik, duzo dziewczyn tez mowilo o tym pamietniku. Masz sporo czytelniczek
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Kaarolaa tez kiedys czytalam Twoj pamietnik, duzo dziewczyn tez mowilo o tym pamietniku. Masz sporo czytelniczek
opóźniona, kattalinna, emaj, werni lubią tę wiadomość
-
Musik wrote:Hej Dziewczyny:)
Cześć Cytrynko proszę zapisz mnie na 22.12. Data tak wstępnie wybrana bo nie wiem czy po CLO Alexis przychodzi wcześniej. ??
Kurcze to już moja 3cia lista i 3ci raz zapisuje się na 22go... oby tym razem przyniosło mi to szczęście. Bo przecież do 3ch razy sztuka
POWODZENIA WSZYSTKIM !!!
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Rosolina możesz przecież wcześniej skontrolować prolaktynę czy spada po Bromergonie. A progesteron to chyba 7 dpo dopiero?
No właśnie nie wiem co zrobić, w środę ostatni dzwonek. Progesteron w 20-22dc, wiec się nie załapie już z nowymi wynikami. -
kaarolaa wrote:mam nadzieje, ze kolejna ciaza bedzie juz spokojniejsza, bo milo byc czytanym przez tak wiele forumowiczek, ale teraz chce zeby czytaly jak kolejna ciaza zakonczy sie w terminie i urodzi sie grubiutki, donoszony i zdrowy noworodek
Wierze ze tak bedziekaarolaa lubi tę wiadomość