SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny Ale skrobiecie Ciężko nadrobić wpisy, ale się postaram. Ja właśnie umówiłam się na monitoring na czwartek wieczorem więc proszę Was już teraz o zaciskanie kciuków za mój prawy jajnik żeby w końcu się ocknął i wziął do roboty, bo puki co obija się już prawie od roku.
-
ja właśnie się zastanawiam, czy ten 5.12 u mnie też nie będzie lepszy, po wyznaczeniu owulacji przez ovu. U mnie rano temperatura słabo - zresztą jak zawsze - teraz troszkę wyższa niż w pierwszej fazie. Ale od paru dni w ciągu dnia czuje takie uderzenia gorąca i jak mierze temp wtedy to powyżej 37... dziwne te uderzenia gorąca są...
jolaaa89 - trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 12:58
-
Cześć dziewczyny, zaraz was nadrobię. Ja zaczęłam właśnie 4 cykl starań. Ten będzie z monitoringiem i dupkiem. Zapiszcie mnie na wigilijne testowanko Spodziewam się @ ok. 21.12. ale u mnie to nigdy nie wiadomo, więc wstępnie na 24.12. się zapisuję
Gosposia -
No, ja się witam oficjalnie na bąblach trochę wymordowana przez ridża, ibisza, ale za parę dni mi przejdzie... W grudniu mam urodziny, poproszę o najpiękniejszy prezent
bezimienna, kaarolaa lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
A ja jestem załamana. Moje niechciane choróbsko powróciło. Jestem w 8dpo i muszę brać nieciekawe leki. Jestem załamana. Czemu nie udało się miesiąc temu jak ich nie brałam? Tyle lat jestem opóźniona, bo wiecznie coś. I to nie chodziło o pieniądze, tylko wiecznie jakieś problemy zdrowotne się ujawniały, a to u mnie, a to u męża I znowu to samo
Buuuu...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:A ja jestem załamana. Moje niechciane choróbsko powróciło. Jestem w 8dpo i muszę brać nieciekawe leki. Jestem załamana. Czemu nie udało się miesiąc temu jak ich nie brałam? Tyle lat jestem opóźniona, bo wiecznie coś. I to nie chodziło o pieniądze, tylko wiecznie jakieś problemy zdrowotne się ujawniały, a to u mnie, a to u męża I znowu to samo
Buuuu...
Doskonale Cię rozumiem....My staramy się ponad rok, i też zawsze coś. . . . W zeszłym miesiącu miałam HSG, teraz najpłodniejszy czas, a na początku cyklu mąż na antybiotyku, od owulacji ja, i wcale nie czuję się po zdrowa niesprawidliwość[/url] -
Lipa
Mi pewnie prolaktyna znowu podskoczy na tych lekach i tak w kółko będę się leczyć. Zamiast czekać z niecierpliwością na test to ja boję się, że się udało
Durne to wszystko
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
bar wrote:Opóźniona trzymaj się Ja wiem, że to łatwo powiedzieć, ale głęboko wierze w to, że w końcu musi być lepiej. Życzę Ci szybkiego powrotu do formy
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021