Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
Odpowiedz

SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opóźniona wrote:
    Spoko nie w tym miesiącu to w następnym. Nic na siłę.
    tylko że jak do stycznia nam sie nie uda to już bedzie dupa wracam do pracy i bedziemy sie tylko mijać w drzwiach

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a moze warto go zbadac? Podstawowa morfologia? Moze to przemeczenie i wina braku jakichs witamin itp. Warto to sprawdzic.

• opóźniona Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    tylko że jak do stycznia nam sie nie uda to już bedzie dupa wracam do pracy i bedziemy sie tylko mijać w drzwiach
    Ciąży nie da się tak idealnie zaplanować niestety. Ojj nie mów mi, że nie uprawialiście seksu jak pracowałaś :P

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jeden strzał czasami wystarcza. Wrócisz do pracy. Zajmiesz głowę czymś innym i ani sie obejrzysz a będziesz w ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem tak było z córką jeden strzał wystarczył ale nie chciałabym tego przechodzić jeszcze raz wtedy przechodzilismy ciężkie chwilę a seks był tyle że mąż miał wtedy jedną zmiane a właściwie nie pracował ja pracowałam po 6 godzin dziennie w tej chwili mąż ma 3 zmiany i mnie czeka to samo do tego dziecko bedziemy się mijać ja już sama nie wiem o co chodzi a on o żadnym lekarzu nie chce słyszeć czasami zastanawiam się czy on kogoś nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym brakiem checi to u nas jest odwrotnie, ja rzadko kiedy mam ochote a moj to by codziennie po trzy razy najlepiej...

• Broszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko sieje zamieszanie-wypisz mnie z listy. Ostatnia wizyta u lekarza nie pozostawila mi zludzen-owulacji nie ma. Wiec poki co pozostaje mi kibicowac wszystkim:) bede was podgladac na pewno, a jak moje jajniki rusza to zapisze sie na jakas liste:) nie bede psula statystyk przynajmniej:D

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka znam takie co owulacji nie mialy a w ciazy sa. Wiec nie wypisuje Cie.

Vesper, kattalinna lubią tę wiadomość

• Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam moje drogie koleżanki? koniec listopada zbliża się wielkimi krokami, a razem z jego koncem zaczyna się wielka nadzieja dla nas :D:D niby jestem zapisana na 15. ale testować będę 12. :) niby tylko 3 dni, ale wszystkie wiemy, że te "tylko 3 dni" dla nas to jest "aż 3 dni" :) już wiem, że jak w tym miesiącu nie wyjdzie, to następny cykl będzie pod kontrolą lekarza takie postanowienie na koniec tego cudownego roku :)

9d1f89636fffc3ee6ab44a203dc68eee.png

iv098u693t0qsofz.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrze na to realnie, z reszta z moja regularnoscia cyklu moze okazac sie ze w grudniu w ogole nie zatestuje:P

Zeby nie bylo-ostrzegalam:)

Musik lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 19:17

Broszka, Vesper lubią tę wiadomość

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo! czy są tu już jakieś nieświadome ciężarne? :) oby, oby!

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • bar Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:

Oby było ich jak najwięcej, trzeba poprawić statystykę, bo ta listopadowa niestety nie powala.

Także dziewczyny, proszę mi tu ładnie zachodzić w ciążę :)

Barbarella86 lubi tę wiadomość

c55f9jcgicjzuwup.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Tak, tak... ja jestem w 2gim tygodniu nieświadomej ciąży ;-).

bezimienna, lu.iza lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czuje ze ten cykl to jedna wielka lipa. I juz wiem ze dam plame jako matka zalozycielka.
    Widac zla matka jestem/bede.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie wolno sie poddawac...glowa do gory, wiem jak jest Wam ciezko bo o mojego syna walczylam 35 cykli, w koncu podeszlam do in vitro...teraz pewnie znow mi zejdzie zanim sie uda, ale nie chce sie poddawac i nie chce smutac, najwazniejsze to miec nadzieje. jestem na ovu juz 3,5 roku i nie jedno czytalam...dziewczyny bez wykrytej owu zachodzily, na antybiotyku chore zachodzily, w najmniej oczekiwanym momencie...zadna z nas nie wie co jest nam pisane...ja przeszlam gorzka lekcje zycia i teraz patrze w przyszlosc z pokora i ciesze sie z tego co mam...wiec nie wypisujemy sie tylko ladnie czekamy :)

agape, Vesper lubią tę wiadomość

• MałaMaja93 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez czuje ze w tym msc nie wyjdzie... owulka niby wyznaczona na 8 dc wiec przegapiłam... a szkoda i tak przetestuję 5.12 a co mi tam :)

6sutgywl8eldt4rx.png
  • agape Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbliża się 1 grudzień,więc wszystkim staraczkom, które mają tą samą dęte testowania co ja(czyli 1), przypominam, tylko 2 kreski ;)

kaarolaa, lu.iza, Vesper lubią tę wiadomość

Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
    PCO
    wysoka prolaktyna
    Prawie 20 miesięcy starań ...
    październik 2015 - 6tc (*) :(
    Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
    Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMaja a ignoruj te najwyzsza temperature...jestes pewna ze owu bylo w 9 dc a nie bedzie np dzisiaj? bo ja patrzac na Twoj wykres mam takie wrazenie ze moze byc dopiero...

bezimienna lubi tę wiadomość

• bezimienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agape - no mam nadzieje, u mnie takie uderzenia gorąca i do tego mega mi niedobrze... troszkę mnie mdli...
    a jak u Ciebie - jakieś objawy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:26

3jgxvfxmmciig9xw.png
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ