SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:tylko że jak do stycznia nam sie nie uda to już bedzie dupa wracam do pracy i bedziemy sie tylko mijać w drzwiach
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnywiem tak było z córką jeden strzał wystarczył ale nie chciałabym tego przechodzić jeszcze raz wtedy przechodzilismy ciężkie chwilę a seks był tyle że mąż miał wtedy jedną zmiane a właściwie nie pracował ja pracowałam po 6 godzin dziennie w tej chwili mąż ma 3 zmiany i mnie czeka to samo do tego dziecko bedziemy się mijać ja już sama nie wiem o co chodzi a on o żadnym lekarzu nie chce słyszeć czasami zastanawiam się czy on kogoś nie ma
-
nick nieaktualny
-
Cytrynko sieje zamieszanie-wypisz mnie z listy. Ostatnia wizyta u lekarza nie pozostawila mi zludzen-owulacji nie ma. Wiec poki co pozostaje mi kibicowac wszystkim:) bede was podgladac na pewno, a jak moje jajniki rusza to zapisze sie na jakas liste:) nie bede psula statystyk przynajmniej:D
-
Jak tam moje drogie koleżanki? koniec listopada zbliża się wielkimi krokami, a razem z jego koncem zaczyna się wielka nadzieja dla nas :D niby jestem zapisana na 15. ale testować będę 12. niby tylko 3 dni, ale wszystkie wiemy, że te "tylko 3 dni" dla nas to jest "aż 3 dni" już wiem, że jak w tym miesiącu nie wyjdzie, to następny cykl będzie pod kontrolą lekarza takie postanowienie na koniec tego cudownego roku
-
lu.iza wrote:Halo, halo! czy są tu już jakieś nieświadome ciężarne? oby, oby!
Oby było ich jak najwięcej, trzeba poprawić statystykę, bo ta listopadowa niestety nie powala.
Także dziewczyny, proszę mi tu ładnie zachodzić w ciążę
Barbarella86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny nie wolno sie poddawac...glowa do gory, wiem jak jest Wam ciezko bo o mojego syna walczylam 35 cykli, w koncu podeszlam do in vitro...teraz pewnie znow mi zejdzie zanim sie uda, ale nie chce sie poddawac i nie chce smutac, najwazniejsze to miec nadzieje. jestem na ovu juz 3,5 roku i nie jedno czytalam...dziewczyny bez wykrytej owu zachodzily, na antybiotyku chore zachodzily, w najmniej oczekiwanym momencie...zadna z nas nie wie co jest nam pisane...ja przeszlam gorzka lekcje zycia i teraz patrze w przyszlosc z pokora i ciesze sie z tego co mam...wiec nie wypisujemy sie tylko ladnie czekamy
agape, Vesper lubią tę wiadomość
-
Zbliża się 1 grudzień,więc wszystkim staraczkom, które mają tą samą dęte testowania co ja(czyli 1), przypominam, tylko 2 kreski
kaarolaa, lu.iza, Vesper lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny