SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bezimienna wrote:Agape - no mam nadzieje, u mnie takie uderzenia gorąca i do tego mega mi niedobrze... troszkę mnie mdli...
a jak u Ciebie - jakieś objawy?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
kaarolaa wrote:MałaMaja a ignoruj te najwyzsza temperature...jestes pewna ze owu bylo w 9 dc a nie bedzie np dzisiaj? bo ja patrzac na Twoj wykres mam takie wrazenie ze moze byc dopiero...
pomieszanie z poplątaniem ;p nie przerywam starań póki co nie jestem przekoana c do wyznaczania przez system owulacji, także okaże się 5.12 co z tego wszystkiego wyszło. Ale jedno jest pewne wszystko jest rozregulowane ... -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja jak prowadzilam wykresy z tempka to akurat ladnie mi wyznaczalo, a teraz nie bede prowadzila bo sensu nie ma bo wstaje w nocy do malego, a przy mierzeniu nie wolno wstawac...
A ja stwierdziłam, że będę mierzyć też wstaję do małej ale tylko raz w nocy żeby ją przełożyć z łóżeczka do naszego łóżka bo afera jest w nocykaarolaa, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dołączam U mnie dziś chyba jest owu, albo będzie jutro ...jajniki (zwł. prawy) bolą okrutnie...proszę o wpisanie mnie na 9-tego
Trzymam kciuki za nas wszystkie - oby każda dostała szampana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 22:10
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez zycze zeby wszystkie zaciazyly i w grudniu bylo wielkie boom i posypaly sie prezenty pod choinke
Rosolina, kaarolaa, Vesper lubią tę wiadomość
-
@ mi się wyznaczyła na 8 grudnia ale dalej obstaje przy 6 więc trzymać kciuki
Vesper lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Cytrynka_ wrote:Tempka robi mnie w ciula. Chyba będzie bez ovu
A nie wybierasz się teraz do PL, żebyś mogła podejrzeć co się dzieje? Bo o ile dobrze pamiętam to w poprzednim cyklu też miałaś dość skoczny wykres, a gin Ci powiedział, że owu była?
W każdym razie trzymam kciuki, może się jeszcze temperatura ogarnie