SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
@ przyszła szybko, to mogę przesunąć testowanie Cytrynko? Też na 01.12 poproszę Pewnie drugie wypadnie pod koniec grudnia, ale nie wpisuję- żeby nie było, że nie wierzę w powodzenie misji Bo mój mąż jest na antybiotyku od poniedziałku 7 dni, także skończy przed moją owu. Ale podobno plemniki będą teraz kiepskie . . . . W ogóle zastanawiałam się, czy się starać, ale podobno nie ma przeciwwskazań. A Wy co sądzicie?[/url]
-
Mój na początku października miał anginę i 40 stopni gorączki. Też się zastanawiałam, czy nie odpuścić, ale gin powiedział, że nie ma takiej potrzeby. Armia będzie słabsza, ale czemu nie próbować?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Mój na początku października miał anginę i 40 stopni gorączki. Też się zastanawiałam, czy nie odpuścić, ale gin powiedział, że nie ma takiej potrzeby. Armia będzie słabsza, ale czemu nie próbować?
No też tak sądzę po prostu musimy włożyć więcej sił w starania[/url] -
Oj czasami jeden strzal wystarczy.
SyHa85 jk sobie ten cykl "odpuscisz" to moze byc nawet lepsze dla ciebie. Bedzie wiecej lwd.
Teraz na dniach znajoma z innego forum tak miala. Calkiem odpuscila cykl. I co? Seksow bylo tylko kilka bez patrzenia na to kiedy trzeba. I sie udalo. -
Na wiedzmach pisalam... To rzuc tam okiem albo na notatke pod moim dzisiejszym wykresem...