SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fantastycznie, że zaczynamy w podobnym okresie, ja na wszelki wypadek zrobiłam test dziś ale jest negatywny i powiem Wam, ze nawet się cieszę, bo wczoraj miałam taki ból miesiączkowy, ze 1 raz od kilku miesięcy wzięłam naproxen, więc lepiej, zeby żadna fasolka nie była na to narażona. Zastanwaia mnie tylko ta temperatura"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Witam dziewczynki U mnie akurat termin natępnej @ na 22 grudnia jak nic jak nie przyjdzie to będzie prezencik najpiękniejszy na świecie Obyśmy wszystkie na tym naszym nowym wątku miały prezencik na święta
Karola no i jak testowałaś drugi raz? Jak wynik ?
Aga u mnie też @ rozkręciła się na maxa aż powiem że dawno tak obfitej nie miałam i boli brzuszek przy tym niestety
Dziewczynki fajnie że jest ta stronka to przynajmniej człowiek nie czuje się taki samotny i będziemy wszystkie we wszystkim się wspierać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś (dokładnie na Sylwestra) takiego ruskiego szampana kupiliśmy z jeszcze wówczas moim niemężem i był fuj fuj... Dobrze, że oprócz szampana były inne procenty
Wydaje mi się, że te ruskie szampany kiedyś były lepsze, no albo mój alkoholowy gust się wysnobił"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho