SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wannahaveababy wrote:Hej
no właśnie admini przenieśli nas tutaj, podobno watek był zdublowany. Mam nadzieje ze nas przyjmiecie:)
Moj test będzie wypadał jeszcze w listopadzie
Wiec nie wiem czemu tutaj nas przenieśli no ale jestem
Trzymam kciuki za was wszystkie, żebyście dostały najpiękniejszy prezent na te Święta
Zapraszam wszystkich. Aczkolwiek jesli testujesz w listopadzie nie bedzie Cie na tej liście poki co;)
Zajdz do emilianki na watek o powstaniach listopadowych. Z chęcią Cie tam wpisze -
SyHa85 wrote:Moje drogie kolezanki! Te wpisane na poczatek zwlaszcza - czas najwyższy zaczac starania hehe! Wiec życzę wszystkim przyjembych i owocnych staran!!!! Do booooju
Widzę, że już zaczęłaś. Ja może wieczorem nadrobię, bo jak na razie mój Małż śpi po ciężkich dwóch dniach w pracy.SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Cytrynka_ wrote:Do mnie przyszedł Ridzu. Wiec jeszcze chwila i zaczynam działać.
Chociaż myślę czy tego cyklu nie odpuscic i nie zaczac konkretnej diety i cwiczen. Mam kilka nadprogramowych kilogramow... Moze?[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Mona co u Ciebie? Jak Powstaniec?
Czekam sobie teraz spokojnie na wizytę u doktorka (która zapewne nie wniesie nic nowego) a potem usgemaj lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Ja z kolei odpuściłam takie myślenie. Nie da wszystkiego podporządkowywać staraniom bo zwariujemy! Może nie szaleje i nie robię jakichś drastycznych ćwiczeń, ale właśnie zaczęłam systematycznie ćwiczyć, a wcześniej nie robiłam nic w tym kierunku. Jeśli starania się przeciągną, to przez x lat (nikomu tego nie życzę, ale takie sytuacje się zdarzają) mam taka "zapuszczona" chodzić? Wszystko jest dla ludzi, tylko zmiany należy wprowadzać stopniowo, żeby zbytniego szoku nie było.