SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:Ja rozpocznę pracę od soboty Ale będzie to długi tygodniowy maraton hehe Mojemu mężowi nawet nie muszę mówić kiedy mam te dni, bo on cwany lis i doskonale sobie wyliczy
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Hej proszę o dopisanie mnie na 1.12 Muszę ogarnąć te Wasze pytongi, ridże i inne sprawki, bo jestem z tym do tyłu ewidentnie liczę na szampana- może być nawet z podwójnymi bąbelkamiPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
opóźniona wrote:To tylko Piccollo ! Przyjrzyj się dobrze
opóźniona lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Hej proszę o dopisanie mnie na 1.12 Muszę ogarnąć te Wasze pytongi, ridże i inne sprawki, bo jestem z tym do tyłu ewidentnie liczę na szampana- może być nawet z podwójnymi bąbelkami
Juz dopisuje. A dlaczego myslisz ze dwa malenstwa?
W watku "wrozenie z wykresow..." na pierwszej stronie masz rozpiske co i jak odnośnie ridza i reszty -
Cytrynka_ ja nie myślę, że dwa, tylko modlę się chociaż o jedno, więc dwa też mogą być
Tak,tak,czytałam te objaśnienia, tylko muszę się do nich przyzwyczaić
Opóźniona no baa, w kupie siłaPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualny