SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ktosiowa, 13 grudnia to moja pierwsza rocznica zaręczyn
Tak w ogóle to czeeeść i czołem i proszę mnie wpisać, przyłączam się do wątku. Niestety, Ridż do mnie przyszedł w niedzielę i 2 cykl starań poszedł się j*** , ale jestem pełna nadziei. Testować mam zamiar 12 grudnia, a więc jeśli coś wyjdzie, to prezent gwiazdkowo/ rocznicowo zaręczynowy. Mało tego, jak bobas się wykluje, to na pierwszą rocznicę naszego ślubu!! A WIĘC GŁĘBOKO WIERZĘ, ŻE DO 3 RAZY SZTUKA, W TYM MIESIĄCU PO PROSTU NA PEWNO SIĘ UDA!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:55
bezimienna, Mama_Ali lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
antylopaa wrote:Ja mam jeszcze pytanie odnośnie mierzenia temperatury. Ponieważ nigdy wcześniej tego nie robiłam a teraz chciałabym zacząć, czy koniecznie trzeba zacząć już pierwszego dnia cyklu?? Dziś jest mój 3 dc
Ja zawsze zaczynam mierzenie jak już skończy się miesiączka, czyli około 5-6 dnia cyklu. W trakcie trwania krwawienia temperatury mogą być bardzo niestabilne i później wychodzą głupoty na wykresie. -
Antylopa nie trzeba. Niektóre dziewczyny omijaja czas @ w mierzeniu temp. Inne zaczynają na kilka dni przed spodziewana @. Zależy jak długie masz cykle i czy znasz siebie na tyle zeby wiedziec kiedy zacząć mierzyć.
Wazne jest aby zawsze mierzyć rano o tej samej porze i w tym samym miejscu. Bo kilku godzinach snu. I żeby w nocy nie latać co godzinę na siku bo to też zaburza tempki.
Wpisze Was wszystkie jak będę miała więcej czasu w pracy bo na tel to nie takie hop siup.. -
ok, hehe Cytryna nie ma sprawy
Do tego cyklu jestem już tak przygotowana, że chyba bardziej się nie da. Tym razem czuje że musi się udać. Przesyłam Wam moje dobre samopoczucie, bo dzisiaj rzeczywiście mam jakiś nadzwyczajnie dobry humor mimo @ i mimo tego, że poniedziałek :DDD
Udało się w cyklu
-
Ja poniedziałki mam bardzo czesto udane. I himor swietny. Po wolnej niedzieli jestem pelna energi i wypoczeta. A do tego w pracy poniedzialek lajtowy. Duzo papierkowej roboty wiec siedze na dupce i tyle.
Co do tempki to zacznij mierzyc od jutra. -
Witam Was kobietki. Czy można do Was dołączyć? Staramy się i fasolkę juz od 12 mies.nigdy nie spodziewałam się ze to może być takie trudne. ;/ właśnie dziś kończy mi się okres i zaczynamy znowu starania. Mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy sylwestrowe bąbelki w tym roku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolajnaaaa wrote:Witam Was kobietki. Czy można do Was dołączyć? Staramy się i fasolkę juz od 12 mies.nigdy nie spodziewałam się ze to może być takie trudne. ;/ właśnie dziś kończy mi się okres i zaczynamy znowu starania. Mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy sylwestrowe bąbelki w tym roku.
No niestety, z ciaza jak z loterią , albo sie uda albo nie, no i nie ma tu madrych...
Życzę Ci zeby ten rok zakonczył się szczęśliwie, a jesli do tej pory nie robiłas sobie badan, to już czas. -
Ja mój cykl spisuje na straty Może na sylwestra będzie szczęśliwie, bo na 01.12 nie ma szans Cały cykl do niczego. Najpierw mąż chory i antybiotyk. JA od początku dni płodnych problem z pęcherzem, dziś była wg mnie owu i skończyło się antybiotykiem- byłam u mojej gin i przypisała na zapalenie, do tego dopochwowo leki bo bakterie szaleją Powiedziała, że te leki nie są szkodliwe w tej fazie cyklu i gorzej chodzić z nieleczoną infekcją, ale myślę, że organizm nie pozwoli po prostu na ciąże w takim stanie Staramy się już ponad rok, w poprzednim cyklu było HSG, miałam mnóstwo nadziei, a teraz nie mam w ogóle[/url]
-
Tak sobie dzisiaj myślę, że ten grudzień najbardziej mi się podoba, mogłabym wypić szampana (chociaż nie lubię) a ten pejcz też jest ciekawy hehhee
to wszystko przez to wino na endometrium, od razu lepszy humor wypróbuję dzisiaj moją nową czerwoną zdzirastą piżamkęCrisperss, JoHanna lubią tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio