SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! U mnie też negatyw wiec czekam na @ ale zaklepuje 3.12 na kolejny teścik!!! Jestem po hsg w tym cyklu więc licze mocno na te miesiąc!!! Poza tym najwięcej dzieci płodzi sie w listopadzie więc nam też sie uda!!! Pozdrawiam
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Czesc dziewczyny! U mnie też negatyw wiec czekam na @ ale zaklepuje 3.12 na kolejny teścik!!! Jestem po hsg w tym cyklu więc licze mocno na te miesiąc!!! Poza tym najwięcej dzieci płodzi sie w listopadzie więc nam też sie uda!!! Pozdrawiam
Płodzi się bo zimno już się robi i trzeba się intensywniej dogrzewać mam nadzieję, że i na nas skutecznie podziała docieranie -
nick nieaktualny
-
ZakręconaŻona, masz w avacie łapki mojego kiciusia!
Powodzenia wszystkim życzę, będę trzymać kciuki ale się nie zapisuję. Nie to, że liczę na listopad bo tradycyjnie nic z tego nie będzie (choć i tak jestem dwa razy na liście) ale mam silne postanowienie, że żadnych więcej list i w ogóle koniec ze wszystkim. Zostanę z czerwonym winem a Wam życzę zabomblowania na maxa
-
To z milości xd chodź wysikamy w listpadzie dwie krechy i bedziemy grudniówki zarażać?
A fantazja mnie ponosi to napewno cionrza!ZakreconaŻona, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:To z milości xd chodź wysikamy w listpadzie dwie krechy i bedziemy grudniówki zarażać?
A fantazja mnie ponosi to napewno cionrza!
ja na bank wysikam dwie krechy, dziś już spałam po poł, teraz po Twoim wyznaniu miłości zakręciła mi się łza w oku...same zwiastuny powstańca!
a że równie mocno Cię kocham, pociągnę Cię za sobą w te pieluchy:)!aleala lubi tę wiadomość
-
Mamitka jako że jestem po drugiej lampce leku na endomende mam ochote rzucić Ci się w ramiona i płakać ze szczęścia, ach te nasze cionrzowe wachania nastrojów