SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdjęcie kiepskiej jakości, bo mam aparat przedpotopowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1b4a116502a.jpg
No własnie leki mam brać tak jak biorę niestety. Co najmniej 8 tygodni
Karola tak bolą mnie piersi strasznie. Ale brzucha w ogóle nie czuję i to mnie zmyliło. Za to mam okropne mdłości. Byłam pewna, że to po dupku.
Test powtarzam w czwartek, więc Wam wrzucę wyraźniejsze foto. Planowany okres na 4 grudnia. Mam nadzieję, że go nie będzie.kaarolaa, żabka04, pepsunieczka, Vesper, Morwa lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj dowiedzialam sie, ze meza siostra jest w ciazy, niestety juz lezy w szpitalu...7 tc+2 dz...ma takie wymioty ze wszytsko wyplukala...i zaczely jej dretwiec nogi, potem rece a na koniec wykrecilo jej twarz...nie mogla mowic, nie trzymala sie na nogach...na pogotowiu lekarz jak ja zobaczyl to pierwsze pytanie jakie zadal, czy pani nie jest nacpana? ...
okropnie przechodzi te ciaze, a to jej 3, poprzednie byly upierdliwe przed 2 tyg ale nie tak mocno...dzisiaj bedzie wiedziala czy ja wypisza czy jeszcze zostanie...nafaszerowali ja kroplowami, dostaje tablety i czeka...a i jest zla, bo juz nie chciala dziecka, maz jej zrobil, bo tak sie smial juz 2 lata., ze zrobi jej 3 dziecko -
Tężyczki dostała? Ja miałam takie same objawy, teraz muszę się suplementować magnezem, potasem, wapnem i witaminą D i jest lepiej.
U mnie przyczyną była lamblia i miałam ciężkie zaburzenia wchłaniania.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulację opózniona ja testuję 15 tym razem poczekam spokojnie czy @ przyjdzie jak jej nie bedzie 14 to robie test dziś mam 21 dc i obudził mnie ból piersi jak nigdy no ale to za wcześnie na jakiekolwiek objawy więc nie wkręcam się
opóźniona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje ktore zaciazyly super miesiac sie zaczal oby byl caly taki
Karola oby Twojej szwagierce bylo lepiej.
Szybko minal mi weekend.opóźniona lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Czyli co ? mamy remis?
Agape a na koncowke miesiaca sie lapiesz?
Tak jest- możesz mnie wpisać jeszcze raz na 29 grudzień.Vesper lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
No to oficjalnie przeniosłam sie na grudzień helołłł
gratulacje dziewczyny!!
mam nadzieję, ze to dobry znak na resztę miesiąca:) rośnijcie zdrowo!!
kurcze ależ jestem ciekawa co z tego grudnia nam wyjdzie:)
U mnie standardowo zaczynają się wkręty:)choć tym razem bardziej takie mentalne...ach ten klimat świąt cholera:)... ale coś mnie brzuch i jajcory nie bolą jak co miesiąc , przy każdej mojej cionszy więc sama nie wiem:)opóźniona lubi tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Karola tak bolą mnie piersi strasznie. Ale brzucha w ogóle nie czuję i to mnie zmyliło. Za to mam okropne mdłości. Byłam pewna, że to po dupku.
no to miałaś super objaw, mnie piersi nic nie bolą, może trochę ciężkie są. @ nie widać ;/