SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa no ładnie, sie utarło, ze mamita od mocniejszych trunków !
Pewnie dokończę żubróweczkę bo i sok został i owy truneczek, chcę robić miejsce w lodówce, przed świątecznym myciem:)
aaa no i sto lat solenizantko!! wspaniałości:):*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:11
wannahaveababy, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
wannahaveababy wrote:Ja dzisiaj tez alkoholizacje wprowadzam, w koncu urodziny mam
A do tego Alexis juz sie czai za rogiem wiec majciochy seksowne koronkowe jakies wciagne zeby przyjemnie bylo sciagac:)
A do tego miesiac urodzin ma byc ponoc najplodniejszy.
A do tego ja wcale nie chce zajsc w tym miesiacu bo lot mnie czeka (chociaz to nie przeszkadza ale jednak wolalabym nie ryzykowac)
Ciekawe co z tego wszystkieg wyjdzie
Laczac z octem to moze sie udac. Biegnę do sklepu po ocet.
I oglaszam ze noe chce zaskoczyc na mojej liscie. -
przyszła mama 2 wrote:aaa no ładnie, sie utarło, ze mamita od mocniejszych trunków !
Ja do mocniejszych trunków chętnie się przyłączę Wczoraj zalewałam rzidża whisky, dziś będzie kontynuacja. Świetnie działa przeciwbólowoMorwa, Tuśka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywannahaveababy wrote:Ja dzisiaj tez alkoholizacje wprowadzam, w koncu urodziny mam
A do tego Alexis juz sie czai za rogiem wiec majciochy seksowne koronkowe jakies wciagne zeby przyjemnie bylo sciagac:)
A do tego miesiac urodzin ma byc ponoc najplodniejszy.
A do tego ja wcale nie chce zajsc w tym miesiacu bo lot mnie czeka (chociaz to nie przeszkadza ale jednak wolalabym nie ryzykowac)
Ciekawe co z tego wszystkieg wyjdzie
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!kropka życzę
P.S
To ja również dzisja dołącze do tego grona z lampką w ręku.
Wczoraj nie dałam rady tak mnie zmuliło po tym sioforze myslałam że z kiblem bede się macać.
p.s czyście czyście z % zaraz trzeba świeze zakupić dla mężów żeby mieli co opijać -
Morwa pij, pytonguj a reszta się sama unormuje i dobrze się skończy ten bajzelek! przecież ja to wiem!
Spadam na pierogi do pierogarni, mała przerwa na robocie:)
oo rany leci w radiu piosenka świąteczna " jest tai dzień"...fantazja mnie przy niej poniosła. och ach...jak sie uda w tym mies, to powiem dopiero D. na wigilię, coś mu zawieszę na choince np małe skarpety czy cuś, będzie musiał to znaleźć
uda mi się ten zabieg bo do 18 siedzi w Niemczarni....no i uda mi sie jeśli mnie zapylił:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:37
-
przyszła mama 2 wrote:Morwa pij, pytonguj a reszta się sama unormuje i dobrze się skończy ten bajzelek! przecież ja to wiem!
Spadam na pierogi do pierogarni, mała przerwa na robocie:)
oo rany leci w radiu piosenka świąteczna " jest tai dzień"...fantazja mnie przy niej poniosła. och ach...jak sie uda w tym mies, to powiem dopiero D. na wigilię, coś mu zawieszę na choince np małe skarpety czy cuś, będzie musiał to znaleźć
uda mi się ten zabieg bo do 18 siedzi w Niemczarni....no i uda mi sie jeśli mnie zapylił:D
Powodzenia z tym dotrzymaniem tajemnicy, niemniej pomysł super, moja praca nie pozwoliłaby na dotrzymanie tajemnicy (z eM pracujemy w jednej firmie) zaraz po rejonie poszłaby fama, że Basia w ciąży i grafiki trzeba zmieniać nocek robić nie może, 8h przekraczać nie może itp itd -
przyszła mama 2 wrote:EEE nie ma już jej, do dupki a już myślałam, ze przepowiem sobie ciążę!
Morwa z Tobą zawsze się nachleje:)!...wiesz, ze ze mną jak z dzieckiem:) -
Mój popiosenkowy pomysł nie wypali, ponieważ ja jestem gaduła i o każdej pierdole mu mówię, a i z bąbla pewnie będzie tyle co z zeszłorocznego śniegu:)
katt chyba nie chcę juz na to paczać pojadłam pysznych pierożków, niech zostaną w mym paciuchu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:55
-
Karo, Ania - kciuki z IUI
Wannahavebaby! najlepszego prezentu urodzinowego w tym cyklu!
Morwa, a z lekami jakie procenty mogę pić?
Bo chętnie wypiję za Twoje zdrowie!
Mammita, You made my dayprzyszła mama 2 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"