SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No abstynenci to tu kiepskie zycie maja. No chyba ze ciazarowka choc i tu moze byc problem natury my pijemy a ciężarówka obchodzi sie smakiem.
Ja co prawda dzis mialam nie pic. Bo pytongowac chce. Ale zachodzac do domu na migusia po rzeczy na basen chwycilam butelke i zaciagnelam kilka lykow. -
przyszła mama 2 wrote:Bosz po pracy poleciałam jak narkoman na głodzie na pizze:) pycha była:) zaraz montuje drina w celach oczyszczających - lodówkę oczywiście i gotuję zupe krem z brokuła na jutro.
Kto dosiada sie do wesołej karuzeli pijackiej?
Morwa- gotowa?przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodałam następna lampkę mało zostało holera
Ale mnie w......ila moja córka!
Kompała się w wannie nagle zachciało pianki to to jej wlazlam płynu a ta w ryk dosłownie histeria zaczęła się drze w nieboglosy bo ona nie chce pianki. Szlak mnie trafia zmęczona po przedszkolu a ta jazdę robi i wymyśla ahhhh
To zdrówko
Kładę ta wredote niech idzie spać za Nie dlugo będę
Ja opijalam was wszystkie i może mi coś pomoże winko navten stracony cykl?
Ciekawe czy jajowod przechwyci jajeczko??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 19:26
-
Karola0704 wrote:kurczę ten wstręt do aloholu nie daję mi spokoju zatestowałabym ale wiem że za wcześnie hehe nawet na objawy za szybko
Ja chyba jednak na razie zostanę przy jednym kieliszku bo coś słabo jednak wchodzi -
nick nieaktualnywłaśnie w tym cyklu się nie nakrecam biore to na spokojnie i jakoś wiem że i tak w ciazy nie jestem wczoraj maż po pracy otworzył sobie piwko to go tak opierniczyłam że mi smrodzi że biedny nie wiedział gdzie to piwo ma pić hehe
dokładnie albo się uda albo sie nie uda ale raczej się nie uda to by było zbyt piekne żeby było prawdziwe