SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączam do grudniowych testujących
Dwa testy za mną. Miałam testować dziś, ale wczoraj obudziłam się z tak kiepskim samopoczuciem, że stwierdziłam, że skoro pojawił się jakiś objaw to może i test już wyjdzie - pojawił się cień cienia. Byłam już nawet pewna, że to moje złudzenie, bo tak się w ten test wpatrywałam Ale mąż potwierdził "jest jakaś smuga".
Więc sru do apteki po drugi test, dziś zrobiłam licząc na wyraźniejszą kreskę, ale niestety była jeszcze bledsza niż wczorajsza Ale nadal coś jest, być może drugi test mniej czuły?
Dziś byłam na becie, jutro rano odbieram wyniki. Na nic się nie nastawiam, żeby się nie nakręcać, ale to strasznie trudne. Chciałabym, żeby wynik potwierdził ciążę, ale chyba średnio w to wierzę. To pierwszy cykl starań z obserwacją, więc też nie będę się załamywać jak nie wyjdzie -
JoHanna a mój mąż odwrotnie - sam prosił, żebym nie czekała z testowaniem do jutra (bo chciałam odczekać dwa dni, żeby porównać oba testy) i jak zobaczył dziś znowu "coś" obok kontrolnej kreski to zapakował mnie w samochód i poprowadził na betę
Vesper lubi tę wiadomość
-
Omom - wierze że będzie piękna beta
Pewnie jutro i tak nie zatestuje bo z rana jestem kompletnie nieprzytomna. Zwyczajnie zapomina, bo jestem w takim pośpiechu :]
Katta a Ty nie testujesz?
Edit: też mam wino z biedonki No ale to sklep dla ubogich przecieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:14
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Za biedre portugalską zatem! i za mojego Małża, który mi to wino regularnie zakupuje i dolewa do kielicha
Edit: Johanna, nie testuję chyba, że pobiję rekord bezridża przy jednoczesnym zachowaniu wyższej temperatury. Dotychczas przy Alexis w 16 dc Ridż przychodził 30 dc (czyli raz tak miałam bo zawsze wszystko było szybciej ) dziś mój cykl trwa dalej, temp lekko spadła a mi to wszystko lotto także będę sikać albo nie
Aaaaa i wylałam wino na kanapę i trochę na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:21
-
No ale Cytrynka pisała gdzieś tu ostatnio, że nie ma wojskowego rygoru A w sobotę zawsze możesz zrobić pre-test
Edit: literówki, chyba winka na dziś już wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:36
Vesper lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nie, mało co tam było, pospijałam resztki, likierów i żubrówki, więcej zachodu i szkła niż to warte ale jaśniej się zrobiło:)
lubię świąteczne porządki!
idę do łóżka we wczesnej cionszy trzeba dobrze się wyspać, później dziecie nie pozwoli, nim się obejrzę będę łazić jak widmo po nocy...ochhh byle do 24 sierpnia - to mój termin przywitania Poli! :P
spokojnej nocki kobity:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:46
Morwa, kattalinna, Vesper, lu.iza lubią tę wiadomość
-
Omon wrote:JoHanna a mój mąż odwrotnie - sam prosił, żebym nie czekała z testowaniem do jutra (bo chciałam odczekać dwa dni, żeby porównać oba testy) i jak zobaczył dziś znowu "coś" obok kontrolnej kreski to zapakował mnie w samochód i poprowadził na betę
Emaj dziekuje za troske. Ale sama rozumiesz. Brak czasu i kieliszka pod reka. A z Wami to nie napic sie nie wypada.
Teraz po basenie soczek jablkowy z woda babelkowa. Wchodzi niezle. Bede sikac cala noc.
Hurija dlaczego inki nie mozesz?
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, chciałam zameldowac tylko, ze temperatura mi szaleje jak pojebana
ale na wszelki wypadek piję czerwone wino z biedronkioczywiście
Opóźniona - trzymam kciuki za Was, za resztę zaciażonych teżkattalinna, Vesper, opóźniona lubią tę wiadomość
-
JoHanna wrote:No ale Cytrynka pisała gdzieś tu ostatnio, że nie ma wojskowego rygoru A w sobotę zawsze możesz zrobić pre-test
Edit: literówki, chyba winka na dziś już wystarczy
Pisalam ze nie ma wojskowego rygoru hihi
Kattalinnie dalam czas do soboty. Mogla sobie wybrac dzis, jutro lub pojutrze. Później to już bede do bety namawiac ;p