SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swojemu o blizniaczej tez nie mowilam... Zezloscil sie gdy dostal telefon "kochanie jestem w szpitalu, wlasnie tracimy nasze dzieci" do dzis mi to wypomina.. Chcialam mu powiedziec jak tylko minie 12 tydzien.. Moim zdaniem lepiej powiedziec.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nie ze wypomina non stop. Ale zawsze sam przed okresem tak 2 dni kaze sikac na patyczek chce sam wiedziec najlepiej zanim ja sie dowiem. Ma zal ze nie byl na zadnym usg i zadnej wizycie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
kattalinna wrote:Aaaaa i wylałam wino na kanapę i trochę na siebie
Mój małż wczoraj zlewał wino z jednego balonu do drugiego, pod koniec pękł wężyk i ok. 3 litry wylądowały na podłodze. Mniejsza o podłogę, ale takie marnotrawstwo wina boli bardzo
-
Cytrynka_ wrote:A grom Ci jakie ja miewam... Ale niepodoba mi sie to. Bo to bardziej na cykl bez ovu wyglada
Wiem, że to nie bardzo pocieszające, ale mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury na ovufriend miał 48 dni, a owulacja była w 35 dc. Nie życzę Ci tego oczywiście, jak ma być to niech będzie już teraz -
Wy tu wczoraj robiłyście libację a ja dzisiaj całego kaca wzięłam na siebie
A tak poważniej to od trzech dni czuję się jakby coś po mnie przejechało. I mam szczere nadzieje, że to nie objawy ciążowe a jakiś trzydniowy wirus, bo długo to tak nie pociągnę
Za godzinkę jedziemy na weekend na mazury, już mi się strasznie nie chce. Nie dość, że i tak czuję się tragicznie to jeszcze mam chorobę lokomocyjną a przed nami 4 w porywach do 5 godzin drogi Pocieszam się tylko tym, że po drodze zabierzemy wyniki bety i wszystko się rozstrzygnie