SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny czytam o tym alkoholu i powiem Wam bardzo lubię winko teraz czekam na testowanie ale nie odmawiam sobie lampki winka póki nie zobaczę 2 kreseczek aktualnie jestem bardzo chora....paskudna grypa mnie dopadła. Jestem bardzo ciekawa jak te nasze grudniowe testowanie mam nadzieję, że się zazieleni hihih
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zadzwonili dziśod lekarza że mogę przyjść dziś- widać pęcherzyk w macicy, a to już duży sukces po hsg. ciąża jest podwyższonego ryzyka, bo szybko po hsg- dostałam luteinę i mam dużo odpoczywać. Cieszę i martwię zarazem. Teraz będę się modlić o kropeczkę!!!!! :
ktosiowa, emaj, kaarolaa lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:właśnie w tym cyklu się nie nakrecam biore to na spokojnie i jakoś wiem że i tak w ciazy nie jestem wczoraj maż po pracy otworzył sobie piwko to go tak opierniczyłam że mi smrodzi że biedny nie wiedział gdzie to piwo ma pić hehe
dokładnie albo się uda albo sie nie uda ale raczej się nie uda to by było zbyt piekne żeby było prawdziwe -
nick nieaktualnykattalinna wrote:No to mnie zaintrygowałaś! teraz zastanawiam się co byś pisała gdybyś się tak nie wyluzowała
-
nick nieaktualnyemaj wrote:SyHa będzie dobrze! Wspieraj Nas tu w grudniowej alkoholizacji;) ja się boję o Naszą Matkę Założycielkę - pociąga z gwinta jak nikt nie patrzy
Karola0704 wiesz, że na tym wątku (który poniekąd stanowi kontynuację wrześniowych zygot, piździernikowych rewolucji i powstańców listopadowych) wyznajemy "wdupękopizm" za nakręcanie?!? Trzeba żyć. Więc masz kopa! Bo Twoje nienakręcanie się jest potwornym wkręcaniem sobie objawów. Napij się z nami (co kto może i na co ma ochotę) i... RILAX! TEJK IT IZI!emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMaja93 wrote:w tym momencie akurat to ja herbatkę z cytrynką kaarolaa widzę ze za niedługo testujesz
-
To ja też z Wami unoszę puchara
Edit: też mnie kusi żeby zatestować, ale dzielnie się trzymam. Mój mąż też przeciwny, ale on nie rozumie jak to zabawa sikać na patykWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:59
Vesper, żabka04 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho