SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam sikac 7.12 ale cos ta tempka mowi "lepiej nie sikaj i tak okres bedzie" ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 10:34
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Laski, proszę mi tu nie narzekać - ja tu muszę z lateksem i brokatem kombinować, a Wy przynajmniej pytongujecie do woli i dla obustronnej przyjemności sikać, sikać, a potem wracać do łóżek i pytongów!
Hurija, pepsunieczka lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper czy lateks któremus z Was przeszkadza?
I jeszcze takie pytanie odnosnie tego lateksu. Jestescie pewni ze leki ktore brał stelaz do pytonga na niego działały? Zeby nie bylo ze Ty sie wyleczysz a u niego nadal to samo i kolejny miesiąc na lateksie... -
nick nieaktualny
-
Matko Cytrusowa,
No, jak człowiek chce się starać, a nie może, to przeszkadza Bardzo przeszkadza ! taki poślizg się marnuje! buuuuuu!
Myślę, że na mojego to zadziałało, z posiewu wyszło, że na tamten lek Grzybosław też jest wrażliwy. Teraz biorę leki na perspektywę długoterminową, żeby dziadyga już nie wrócił
A te leki to chyba źle na mnie działają, w sensie na psyche chyba. Ale zapyntogujemy w styczniu za wsze czasy, aż się kamienica będzie trząść!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 14:21
-
Z mojej strony bez zmian, okresowo pobolewa brzuch, raz lędźwie - na dwoje babka wróżyła ale Ridża ni ma, chociaż dużo kremowego bagienka. Jak się nic nie zmieni to dołączę do jutrzejszych sikaczek.
P.S. Vesper co do słuchającej kamienicy to w naszym bloku ściany chyba z papirusu są zrobione, a co do łóżka to możemy tylko pod jednym skosem jak działamy w normalnym ułożeniu lub w poprzek to cały blok słucha naszego skrzypienia:PWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 14:28
Vesper lubi tę wiadomość
-
Vesper, nie tylko kamienica, myślę ,że i ja na swym zadupiu usłyszę- gdziekolwiek mieszkasz:)!
..ja mam dziś wahania nastroju typowe dla baby w cionszy!
i powiem wam, że mój lekarz dobrze mówił, że na łeb mi siadło. chyba już to widać po mojej gębie czy obłąkanych oczach.
Dziś np temp mi skoczyła na 37 ( wiadomo po luteinie)...po plamieniu śladu nie ma ( wiadomo po luteinie)...a ja siedzę i nie przyjmuję tego do swego otępiałego łba i wkręcam sobie, że to cionsza!
i jak życ??Vesper, Hurija lubią tę wiadomość
-
Nasłuchujcie od Nowego Roku !
Powerglide, przypomniała mi się scena z Angelusa: "Jak zwirzokiii"
edit: Mammita, cionsza jak nic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 14:31
przyszła mama 2, powerglide lubią tę wiadomość
-
Mamita suwaczek juz mozesz ustawiać. Pamiętasz malike? Ona ustawila suwaczek i okazalo sie to strzalem w 10.
Vesper to dobrze ze chociaz jedno juz zdrowe.
Czulam dzis klucie z prawej strony. Takie typowo ovulkowe. Wiec ja tez moge smialo powiedziec ze jestem w cionszy.Vesper lubi tę wiadomość
-
Cytryna jesteś w cionszy tak samo jak i ja! jest to więcej jak pewne, mamy przecież typowe objawy, teraz tylko wstrzymać mocz do wigilii i nalać pod choinką jak Troll emaj!
a o suwaczku pomyślę, choć mało co mi się podoba...kropeczki, paseczki, kwiatuszki to nie w moim stylooo:)Vesper lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Mamita suwaczek juz mozesz ustawiać. Pamiętasz malike? Ona ustawila suwaczek i okazalo sie to strzalem w 10.
Vesper to dobrze ze chociaz jedno juz zdrowe.
Czulam dzis klucie z prawej strony. Takie typowo ovulkowe. Wiec ja tez moge smialo powiedziec ze jestem w cionszy.
Ja kiedyś ustawiłam suwaczek i niektóre nie zakumały żartu i gratulowały mi drugiego tygodnia ciąży Musiałam suwak zlikwidować
Całkiem niezła ilość Pikolo na pierwszej stronie, szczać dziewczyny, szczać!