SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama 2 wrote:Gratulacje!!
ja oficjalnie każę na siebie mówić MAMITROLL!
Oczywistym było, że testu nie wyrzucę, i latam teraz co chwila do okna i wpatruję się jak sroka w kość...co za łeb masakra, oczywistym również faktem jest to, że widać lekko pasek kontrolny ,ale rzecz jasna, nie wbijam sobie tej możliwości do głowy ale biorę wersję, żę to cień- cienia -cieniowatego!
Jestem największym ovufriendowym trollem!! nie widzę dla siebie lekarstwa:)
Mamitroll wita wszystich:)!
Ale to absolutnie nic nie znaczy, bo to nie pierwszy mój raz w życiu, więc przywołuję Cię do porządku mamita. Jak szczać to porządnie, jak będzie druga kreska to nie będziesz mieć wątpliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:17
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
Melduję po raz drugi biel vizira.. co w połączeniu ze spadkiem tempki wróży, że za rogiem czai się Ridż. Nowy cykl, nowe szanse! - wigilijne zresztą bo płodne jakoś w okolicach choinki:P Już się zaopatrzyłam w Concieve Plus do pomocy tym razem
Mietata, bardzo współczuję... a który to wasz cs?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:20
-
A niech tam dajcie mi te butle.... do środy oficjalnie jestem w cionszy;-)
Też wysikałam dzisiaj cień cienia, lub kreskę kontrolną w kolorze szarym lub różowym w zależności jak pada światło, aha i tylko ja to widze;-)
Mam tak od trzech miesięcy po czym przychodzi ridż ... czy to oznacza że jestem w trzecim miesiącu:-)) hahhaha
Dziewczyny od szarych kresek czy też macie testy faccelle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:59
przyszła mama 2, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Morwa na 100 % nie jestem w ciąży, bo na teście z apteki biel wizira. Na faccelle co miesiąc mi wychodzą jakieś blade cienie cieniów widoczne pod kątem i zawsze dostaję ridża;-) to po prostu kreski kontrolne ... grudzień też mam luzacki, w styczniu idę do ginki i przeglądnie mi solidnie podwozie:-)... ale butle bym obaliła;-) do środy czyli do ridża;-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię róży, toż Ty moja niedzielna kompanka od kresek kontrolnych! witam:)
ja jakąś godz temu popadłam w rozpacz, bo szarówka za oknem sie zrobiła i juz w blasku słońca nie widzę mej 2 szarej kreski kontrolnej...buuu co za szok, czekać do rana:)...a może bladego różu dostanie...
Witam w klubie, ja mam pod słońce pinka kontrolnego:)
co za łeb z roku na rok coraz ze mną gorzej!
zdrówko dziewczynki! Morwa mnie namówiła i już baniaczę lekko piekąc rogaliki:PImię_Róży, Kjopa3, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość