SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokoooo, ja też nie wyrzuciłam i widzę miejsce w którym ma być druga kreskaprzyszła mama 2 wrote:Gratulacje!!

ja oficjalnie każę na siebie mówić MAMITROLL!
Oczywistym było, że testu nie wyrzucę, i latam teraz co chwila do okna i wpatruję się jak sroka w kość
...co za łeb masakra, oczywistym również faktem jest to, że widać lekko pasek kontrolny ,ale rzecz jasna, nie wbijam sobie tej możliwości do głowy ale biorę wersję, żę to cień- cienia -cieniowatego!
Jestem największym ovufriendowym trollem!! nie widzę dla siebie lekarstwa:)
Mamitroll wita wszystich:)!
Ale to absolutnie nic nie znaczy, bo to nie pierwszy mój raz w życiu, więc przywołuję Cię do porządku mamita. Jak szczać to porządnie, jak będzie druga kreska to nie będziesz mieć wątpliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:17
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
Melduję po raz drugi biel vizira.. co w połączeniu ze spadkiem tempki wróży, że za rogiem czai się Ridż. Nowy cykl, nowe szanse! - wigilijne zresztą bo płodne jakoś w okolicach choinki:P Już się zaopatrzyłam w Concieve Plus do pomocy tym razem

Mietata, bardzo współczuję... a który to wasz cs?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:20
-
A niech tam dajcie mi te butle.... do środy oficjalnie jestem w cionszy;-)
Też wysikałam dzisiaj cień cienia, lub kreskę kontrolną w kolorze szarym lub różowym w zależności jak pada światło, aha i tylko ja to widze;-)
Mam tak od trzech miesięcy po czym przychodzi ridż ... czy to oznacza że jestem w trzecim miesiącu:-)) hahhaha
Dziewczyny od szarych kresek czy też macie testy faccelle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:59
przyszła mama 2, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Morwa na 100 % nie jestem w ciąży, bo na teście z apteki biel wizira. Na faccelle co miesiąc mi wychodzą jakieś blade cienie cieniów widoczne pod kątem i zawsze dostaję ridża;-) to po prostu kreski kontrolne ... grudzień też mam luzacki, w styczniu idę do ginki i przeglądnie mi solidnie podwozie:-)... ale butle bym obaliła;-) do środy czyli do ridża;-)

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię róży, toż Ty moja niedzielna kompanka od kresek kontrolnych!
witam:)
ja jakąś godz temu popadłam w rozpacz, bo szarówka za oknem sie zrobiła i juz w blasku słońca nie widzę mej 2 szarej kreski kontrolnej...buuu co za szok, czekać do rana:)...a może bladego różu dostanie...
Witam w klubie, ja mam pod słońce pinka kontrolnego:)
co za łeb z roku na rok coraz ze mną gorzej!
zdrówko dziewczynki! Morwa mnie namówiła i już baniaczę lekko piekąc rogaliki:P
Imię_Róży, Kjopa3, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość