SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam testować w piątek ale pomyślałam, że poczekam dwa dni na tego 6stego grudnia. (Urodziny mam i ubzdurałam sobie, że fajnie byłoby zobaczyć 2 kreski, taki mały prezent). Więc cierpliwie czekałam.
Dziś wstałam, temperatura w górę więc na patyk nasikałam i... 2 kreski druga co prawda bladzioch ale jest widoczna
Boję się cieszyć i jeszcze nie będę. To nasz 11 cs.
O ile @ nie przyjdzie to na bete we wtorek dopiero pójdę.
kattalinna, Kjopa3, emaj, ktosiowa, Hurija, żabka04, inaa, Musik, pepsunieczka, JoHanna, bar, Vesper lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Miałam testować w piątek ale pomyślałam, że poczekam dwa dni na tego 6stego grudnia. (Urodziny mam i ubzdurałam sobie, że fajnie byłoby zobaczyć 2 kreski, taki mały prezent). Więc cierpliwie czekałam.
Dziś wstałam, temperatura w górę więc na patyk nasikałam i... 2 kreski druga co prawda bladzioch ale jest widoczna
Boję się cieszyć i jeszcze nie będę. To nasz 11 cs.
O ile @ nie przyjdzie to na bete we wtorek dopiero pójdę. -
Gratulacje!!
ja oficjalnie każę na siebie mówić MAMITROLL!
Oczywistym było, że testu nie wyrzucę, i latam teraz co chwila do okna i wpatruję się jak sroka w kość...co za łeb masakra, oczywistym również faktem jest to, że widać lekko pasek kontrolny ,ale rzecz jasna, nie wbijam sobie tej możliwości do głowy ale biorę wersję, żę to cień- cienia -cieniowatego!
Jestem największym ovufriendowym trollem!! nie widzę dla siebie lekarstwa:)
Mamitroll wita wszystich:)! -
Opuźniona, syHa85, czeeekolada, Omon, monika454 Gratuluję a reszcie życzę powodzenia.
Poproszę o wpisanie na 23 grudnia. Pierdziele więcej nie wpisuje się na żadną listę W tym roku oczywiście .opóźniona, Mama_Ali lubią tę wiadomość