SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Mamita to jutro kolejny test jak na trolla przystało. A wieczorem beta. I jak bedzie ujemna to błąd w labo
Kurcze, u mnie w labo od ładnych paru miesięcy sie mylą, A do tego myla sie lekarze bo na monitoringach nic nie widać! Skandal!
Btw- ja dzis 2-3 dzien po owulacji i zgodnie z moja paranoja w tym miesiącu na ciaze pojawiły sie juz objawy w postaci bólu głowy i delikatnego dyskomfortu w piersiach!!!!!! Czy w 4dpo coś wyjdzie? ;P
Kurde, od wtorku bede brała lutke, to juz ta temparatura taka troche niewiarygodna bedzie, no ale musze, bo mi sie znów torbiele zrobia. -
Hej dziewczyny,
Trochę Was podczytuję i pozwolę sobie wtrącić, że kreska kontrolna, to ta która powinna być intensywnie różowa, czy tam czerwona. Kreska, za pomocą której o swojej obecności zawiadamia nas Fasol, to kreska testowa. I tyle. Koniec wtrącenia.
Życzę powodzenia w staraniach.
Ja w tej chwili mam cykl "kontrolny" , bez wspomagaczy i raczej nie liczę na efekt, dlatego nie wpisuję się na listę. Ale jakby jednak się udało, to wtedy chętnie podniosę statystyki i poproszę o butelkę bąbelków.
Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Przyszła mama 2 noooo jak dobrze wiedzieć że jest nas dwie, znaczy nie zwariowałam:-)) witam:-)...ps. w poprzednim cyklu pinki mię oszukiwały, a że oba z rossmanna to podejrzewam szwabski podstęp tudzież sabotaż;-PPP
Emmma 80 pewnie masz rację, chodzi o kreskę która pokazuje nam ciążę
Ja za pierwszym razem jak zobaczyłam cienia to prawie rzygłam na potwierdzenie objawów cionżowych i już nawet termin porodu sobie wyliczyłam, po czym nadszedł ridż;-P
Za drugim razem poleciałem na betę i dostałam obuchem w łeb:-) a następnie ridża.. więc teraz jestem na luzziie popijam piwko i jestem se w cionrzy do środy, a kto mi ..panie tego ...zabroni:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
przyszła mama 2 wrote:Emmma doskonale wiemy, wszystko co napisałaś, ale z braku laku i kreski różowej mozna się pogapić na szarą1 a kto nam zabroni?
Chyba mnie nie zrozumiałaś.
Chodziło o nazewnictwo kresek zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Kreska ciążowa to "testowa", niezależnie od odcienia i intensywności. A kontrolna to ta pierwsza, często jedyna, która powinna się pojawić na prawidłowo działającym teście. Dlatego nazywa się kontrolna. Kontroluje poprawność działania testu.
Nie mam najmniejszego zamiaru pozbawiać kogokolwiek przyjemności obserwowania "drugich" kresek, jakie by one nie były.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Chętna na pizze....
Gratki 2 kreskommmmm...
A u mnie dziś był Mikołaj...wpadł i zostawił kluczyk do auta ...a co pochwalę się
W końcu zażywać sexu...ale...boli jajoooor i plamienie....emaj, kattalinna, inaa, lu.iza, Vesper lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
emaj wrote:Mnie się chcę pizzy, więc ciepnij kawałkiem w monitor!
Peps ja tylko prezentu gratuluję! Plamienia i bólu niet!
Oczywiście...rozumiem...Emaj ..ku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 18:54
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyJa też sie pochwalę, zz okazji takiej, że parę tysi wpadło po jesiennym zleceniu, takim całkiem prywatnym, postanowiłam sobie zrobić dobrze
i kupiłam buty, trzy sweterki, jedną super bluzkę i dwie spódnice, w Top Secrecie wszystko w pizdu kazy wydałam, nakupowałam ciuchów xs, teraz pewnie już na bank zajde w ciąże i roztyję się niesamowicie, szafa do wymiany a takie ładne rzeczy kupiłam chcecie foty ?
emaj, Musik, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Narobiłyście mi smaku na pizzę...
Mam jedną w zamrażalniku, ale nie mam nic do niej żeby dodać, ani seru ani wędliny... ino ketchup.
Wasze zdrowie, od wczoraj leczę się nalewką bursztynową, właśnie zrobiłam sobie ostatnią herbatę z nią, bo jutro trzeba jechać samochodem do pracy.