SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Marta nie. One sa tak samo ustawione. Trzymadelko jest zielone i z napisami. Fioletowa czesc wkladam do szczochow
I ten z fioletem wyszedl pozytywny. A ten z zielonym negatywny...
Tylko ten zielony to wychodzil negatye nawet jak clearblue digital wychodzil pozytywny.
A czy zwei nie miała tak, że jeden gin mówił, że ovu jest, a drugi że nie? :p
Widać testy też tak mają.
-
Gratuluję kolejnym zabąblowanym! Ja już na zwolnieniu- muszę leżeć. Ból brzucha bardzo dokucza. Trzymajcie kciuki żeby żadna krzywda się mojej Kropeczce nie stała! A ja trzymam kciuki za koleje testujące!
Marta.83, Hurija, bezimienna, Barbarella86, antylopaa lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta, aleś się obkupiła Ciuszki super!
Cytrynko - dwa cykle temu byłam na monitoringu. W dniu stwierdzonej owulacji zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny Więc to nigdy nie wiadomo.
SyHa - trzymaj się !SyHa85 lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Cytrynka_ wrote:Ktosiowa moze rozmiar albo format nie pasuja
To muszę wykombinować inne coś....
Marta.83 wrote:ktosiowa - ustawienia->społeczność->edytuj zdjecie czekamy na nowe
SyHa, trzymaj się!
Edit, na razie będzie standardowe zdjęcie .
Może zmienię, aby uczcić ciążę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 20:54
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Marta chcemy:)
Na mnie kiecka w rozmiarze 32 niestety nie podziałała ciążowo. Już się zastanawiałam czy uda mi się ją jeszcze założyć
A w ogóle nienawidzę zakupów...
Edycja korekty telefonu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 20:58
-
nick nieaktualny
-
cześć kochane. jak Was czytam to aż miło . ja dziś wysikałam cień cienia cienia hihi ale poczekam bo nie wiem czemu zatestowałam.! taka nasza niecierpliwa natura. NIE BYŁO MNIE AŻ DWA DNI TU ! a tyle się dzieje Jutro ginekolog w formie kontroli zalecanej hihi ( ja tak mówię ). kazał przyjść to idę ;p ostatnio też wysikałam 'piękny; cień a tu dupeczka i nic nie było....
-
kattalinna wrote:Maja, trzymam zatem kciuki, żeby tym razem też była dupeczka, ale taka z korpusikiem, główką i kończynkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:46
-
nick nieaktualny
-
Ktosiowa wlasnie to samo chciałam napisać. Jestem załamana.... temperatura leci na łeb na szyje, i jedyne co mnie w tym miesiącu spotka to krwawy Ridz... w weekend robiliśmy imprezę i troche popilam... jedyne co mnie spotkało to kac morderca... Co za g****.... To tak na dobry początek tygodnia