SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosolina wrote:Dzien dobry wszystkim! ah, te mikilajkowe prezenty, mialo byc szapmansko!
Ja sie zastanawiam, czy nie spasowac na kilka miesiecy, bardzo chcialam zaciazyc jeszcze przed jesienia, ale chyba nie wyjdzie, chyba, ze przekonacie mnie, ze wrzesien-listopad to super miesiac na rodzenie
Wczoraj skonczylam testy ovu http://zapodaj.net/79b886d3e81eb.jpg.html
Wychodzi, ze ovu byla 14 dc, ten srodkowy patyk (o ile mozna to uznac za ovu) tak tez program wyznaczyl ovu, ale bylo 2 dni przed i 2 dni po - maz wyjechal akurat wtedy ;( wiec cudem musialyby przezyc co za nie fart -
nick nieaktualnyMusiku, ja bym sie wstrzymała jeszcze chwilę, jeśli owu była na dniach to jeszcze nie ma co sie zagnieżdżać, najlepiej jutro zróbcie USG i bedzie wiadomo. Mówi się, ze luteinę bierzemy po 3 wyższych temp lub 3 dni po owulacji, zaczekaj jeszcze chwilke, jedna tabletka nie powinna zaszkodzić. Tak myslę JA
A Musiku, jak wczoraj Ciebie widziałam na forum, to sobie myslałam, co ona w ciaży tutaj jeszcze robi a Ty dziecko robisz, jakoś mi sie wryło do głowy, ze to juz - mam nadzieję, ze to dobry znakMusik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusik, ja np miałam w piatek potwierdzona owulacje prawdodpobnie z czwartku na [piatek/, a luteine mam brac dopiero od jutra. Takze spokojnie, idź do lekarza, niech potwierdzi owulke lub jej brak.
A z tego co wiem, to tylko duze dawki progesteronu sa w stanie zablokować owulke, ale musiałabys poczytac ile.
Zanim zarodek bedzie sie wgryzał to chwila mija, wiec ja bym poczekała. A jak odczuwasz duzy niepokój, to zadzwon do swojej ginekolog -
Dziewczyny musze sie Wam do czegos przyznac Wkurzyłam się brakiem Ridza i poszlam na bete... No ile można na tego dziada czekać Wynik wieczorem.
Edit: literówki, pisałam z tel na szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:28
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
A ja juz po wizycie cyst nie ma, znikly. Kolejne witaminki dostalam. krew oddalam jutro mam zadzwonic do niego co i jak z krwia a i jak przyjdzie @ od razu po tabletki mam isc do niego ktore bede miala brac od 5 do 9 dc.na jajeczka. A jak @ nie przyjdzie to tez do niego nie wykluczyl ale i nie potwierdzil mozliwej ciazy nadal pozytywnie mysle!
Vesper lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A i byl bardzo zadowolony ze w koncu zaczelam regularnie mierzyc temp. Wedlug niego of zle pokazzalo ovulacje. Mowi ze mialam wczesniej a dokladnie 15 dc. Zaraz po spadku. Bo spadek niby na jakies 24 h przed jest.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny ale tragedia (nie ciążowe) właśnie dostałam telefon z firmy, że zginęła tragicznie moja szefowa w wypadku samochodowym, 6 grudnia zabrała dzieci na wycieczkę na Mikołaja, dzieci dostały "prezent" zostały sierotami to straszne, taka naszła mnie myśl, dziś jesteś szczęśliwa, radosna, z pozycją, a jutro może Cię nie być, współczuję rodzinie... "cudowne" święta
-
nick nieaktualny
-
Ojej.. ;( ale przykro..tak dzieci same teraz.. Polsieroty nie wyobrazam sobie nawet.. Kazdego dnia jak jade z moim synkiem lub nawet sama strasznie uwazam i jak widze tych wariatow mijajacych mnie lub wyprtedzajacych ach mi ich zal.. Kiedys oni tak skoncza lub beda winni takiej sytuacji.. Czasem czlowiek nie ma rozumu siadajac za kolko.. Droga gdzie chodza dzieci ograniczenie 30 a on stowa popiernicza.. Bezmyslnosc!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp