SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Eh... life is brutal
Wiem, że może głupie pytanie... dziewuszki plamienie owulacyjne nie daje 100% pewności, że pęcherzyk właśnie wtedy pękł? Bo zgłupiałam ! Pierwszy raz mi się zdarzyło i byłam pewna ze to JUŻ... a dzisiaj ovu zmieniło mi date owulacji ... co dla mnie byłoby lepsze bo miałabym szanse w tym miesiącu heh
Moja droga, u mnie ostatnio to nawet testy owulacyjne sie mylą
Nie wiem co jest grane, ale wychodza pozytywne duzo przed owulacją. Takze to plamienie to wcale nie musiało byc owulacyjne, co wiecej, ovu tez często sie myli .
Napadaj faceta regularnie i bedzie w koncu kropek -
Barbarella to juz jest chamstwo. A co Ty sobie planujesz "o tak dzis zajde w ciaze bo dziadek chory to bedzie zycie za zycie". Ehhh. Niestety niektorzy ludzie zyja zabobonami za mocno.
Bo owszem mozliwe jest ze jedna smierc to jedno zycie. Ale trzeba tez brac pod uwage ze nie kazdy ma wybor przy zachodzeniu w ciaze. I co potem mam obwiniac nastolatke ktora wpadla za to ze moj brat umarl?
Ciaza to jest cos co powinno byc szczesliwym okresem oczekiwania. A nie zmora ktora bedzie nam sie snic w koszmarach. I niestety ale takie komentarze w stylu kuzynek moga mocno uprzykrzyc zycie. Bo nie daj Bog trafia sie jakiejs slabej psychicznie kobiecie to bedzie do konca zycia obwiniac dziecko ze zjawilo sie w zlym momencie i przez nie umarl ktoa bliski... Ehhh... -
nick nieaktualnyBarbarella86 wrote:to absurdalne, ale kiedyś jak zachorował mój dziadek, to zaszłam w ciążę, kuzynki miały do mnie pretensje, że jak urodzę to pewnie dziadek umrze, chore myślenie, tzn coś w tym jest, że życie za nowe życie, ale żeby mieć do mnie żal o to, że zaszłam w ciążę i ze przeze mnie chory dziadek umrze wcześniej i jawnie mi o tym mówić to już jakaś psychoza
Eeeee? Że co?? Nie no żartujesz...
Nie mieści się w to w moim światopogladzie / że ludzie wyszli juz z epoki kamiania łupanego/, no i ze ktoś moze wysuwać takie wnioski...
NO to kuzyneczki...zazdrość może? Moze szukały sposobu zeby Ci dopiec i tylko ten idiotyczny przyszedł im do glowy?
A powiedziałaś im żeby zgłosiły sie do odpowiedniej placówki po jakieś leki/leczenie? Ja bym chyba nie wytrzymała i poleciałoby pare epitetów w ich strone...
No szok, zbulwersowałam się, jak mozna tak nekac kobitkę i to jeszcze w ciazy... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta:)
Barbarella przykro mi, niestety większość śmierci jest głupich i niesprawiedliwych...nie odchodzą pijusy, mordercy a matki i dzieci...okrucieństwo!
Ja mam dziś typowy dzień z dooppy...po pracy wpadam w prasowanie i sprzatanie szafek kuchennych , tak świątecznie. Muszę czymś łeb zająć.
Jutro moja mamita ma ważny tomograf, trzymajcie kciuki - błagam!! -
nick nieaktualny