SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Girls! Dopiero wróciłam z roboty, wyników brak... Żeby wyjaśnić one zwykle są ok. 20, robię je w Medicoverze Tylko szczerze przyznam, że dziś był tam taki bałagan, że nie wiem. Już sobie siedze grzecznie na fotelu, pani pielęgniarka do mnie "Pani Kasiu..." na co ja "też ładnie, tylko że ja mam na imię Joanna". Potem okazało się, że źle wypisali skierowanie... Więc po tych przygodach, jeśli wyniki będą na dziś to będę zadowolona To tyle w ramach moich wyjaśnień. Muszę Was doczytać
Edit: i nie jestem żadnym trollem Wypraszam sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 18:55
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Johanna to czekamy z niecierpliwością do 20:00 )
Cytrynka piękny suwaczek Aż mnie samą korci sobie taki ustawić jako dobrą wróżbę
U mnie dziś 17dc, a od 3 dni cycki mam jak dojna krowa Myślę, że owulacja już była (w tym cyklu tego wszystkiego nie obserwuje) ale jeszcze parę dni popytonguje, a przynajmniej mam taką nadzieję
EDIT: No i jest suwaczek A co sobie będę żałowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:16
-
Drogie bravo! Bolą mnie oba jajniki, czy to znaczy, że noszę bliźniaki?
Ovu mi dziś przesunęło Lady A. O 2 dni! Szczerze jeżeli to jednak cykl owulacyjny to wolałabym ją mieć te 2 dni wcześniej bo większe prawdopodobieństwo zajścia no i bagno było takie jak nigdy! -
hej dziewczyny. Ja musiałam moje testowanie przesunąć, bo owulka mi się spóżniła jakieś 3/4 dni, więc nie było sensu testować wczoraj.Jak małpa nie przyjdzie to w czwartek siknę...na razie nie czuję się ani ciążowo ani na okres, poza bólem piersi, masakra dotknąć się nie mogę, ale to chyba normalne przed okresem..
-
Johanna trzymasz w napięciu z betą
Cytryńcu może i ja ustawię sobie suwaczek...hmmm co o tym myślisz? tylko powiedz mi ile ja w cionszy jestem:D:D ...
tak się uderzyłam w piszczela o rogówkę, że śliwa rosła mi w oczach, ciężko się chodzi, chyba zalegnę z lampką wina:)
Morwa jesteś? zniknęłaś po wczorajszej wódce w południe:D -
Klikam i klikam i nima...
Edit: wynik 0,1. Także tego ciąży z tego nie będzie. Tylko się pytam, gdzie jest mój Ridż...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:18
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho