SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyna myśl przychodzi mi tylko "kochajmy ludzi bo tak szybko odchodzą"
niestety osoby które mają dla kogo żyć często odchodzą nagle.. natomiast ci samotni, którzy nie mają żadnej pociechy w życiu żyją długimi latami w swoim bólu. ot taka sprawiedliwość Boża na tym świecie. -
Barbarella straszne rzeczy piszesz. A dzieci wyszly z tego calo? Chociaz tyle szczescia w nieszczesciu zeby im nic powaznego nie bylo.
Tragedia.
Ja podobne przemyslenia mialam po tym jak moj brat zmarl (nie w wypadku, ale tez nagle). Jednego dnia sie umawial ze mna na piwo, a drugiego juz jechalam mu garnitur wybierac... ;( -
No bezmyślność i brak wyobraźni niektórych kierowców też mnie przeraża, tym bardziej teraz kiedy wiadomo, że winny był kierowca tego drugiego samochodu, zachciało mu sie wyprzedzania, bo przecież ładna prosta! i czołowe zderzenie, oboje śmierć na miejscu...
-
Dzieci z tego co wiadomo są w szpitalu, ogólnie z tego wypadku 10 osób ranny 2 nie żyją, zahaczyli jeszcze jeden samochód. zdjęcia są makabryczne, patrze na tego forda mojej szefowej i nie wierze, że w ogóle ktoś wyszedł z tego żywy
http://iv.pl/images/81451719300799487733.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:41
-
Eh... life is brutal
Wiem, że może głupie pytanie... dziewuszki plamienie owulacyjne nie daje 100% pewności, że pęcherzyk właśnie wtedy pękł? Bo zgłupiałam ! Pierwszy raz mi się zdarzyło i byłam pewna ze to JUŻ... a dzisiaj ovu zmieniło mi date owulacji ... co dla mnie byłoby lepsze bo miałabym szanse w tym miesiącu heh -
inaa wrote:Eh... life is brutal
Wiem, że może głupie pytanie... dziewuszki plamienie owulacyjne nie daje 100% pewności, że pęcherzyk właśnie wtedy pękł? Bo zgłupiałam ! Pierwszy raz mi się zdarzyło i byłam pewna ze to JUŻ... a dzisiaj ovu zmieniło mi date owulacji ... co dla mnie byłoby lepsze bo miałabym szanse w tym miesiącu heh
nie sugeruj się zbytnio ovu, mi też wiele razy nie zgadza się data owulacji z datą ovu, a z własnymi obserwacjami (sluz, ból etc) Ostatnio nawet jedna z nas czyt. Cytrynka miała potwierdzoną owulację monitoringiem, a ovu nie wykryło jej tej owulacji, nie ma co kończyć działań jak ovu wykryje owulacje, bo a nuż przesunie i klops pytongujmy cały miesiąc od czerwieni do czerwieni, albo co lepsze od czerwieni do zieleniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 14:23
-
Barbarella86 wrote:"AKTUALIZACJA Do wypadku doszło wczoraj...." zmienili, bo rano było napisane, że to ten gosciu, dlatego przepraszam za plotki ;p;p które przeczytałam rano
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
emaj wrote:Barbarella przykro. Kilka dni temu pomyślałam dokładnie to samo co Ty, że gdy odchodzi jedno życie, pojawia się zaraz nowe.
to absurdalne, ale kiedyś jak zachorował mój dziadek, to zaszłam w ciążę, kuzynki miały do mnie pretensje, że jak urodzę to pewnie dziadek umrze, chore myślenie, tzn coś w tym jest, że życie za nowe życie, ale żeby mieć do mnie żal o to, że zaszłam w ciążę i ze przeze mnie chory dziadek umrze wcześniej i jawnie mi o tym mówić to już jakaś psychoza