SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla wszystkich zaciążonych mój małż był dzisiaj u lekarza, dostałał antybiotyk na tydzień (augmentin), trzy miesiące temu robił badanie nasienia, poza morfologią 5%, wyniki ok. I właśnie miał teraz powtórzyć badanie Jak to jest z tymi antybiotykami? Wybiją mu armię?
-
nick nieaktualny
-
Serio temperatura wieczorem sie tak zmienia jak z rana? Rano 36.7 a wieczorem (po okolo godzinnym lezeniu) 37.6 tak z ciekawosci zmierzylam
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMarta.83 wrote:Dziewczyny, jakiej wielkosci pecherzyki pekają? Na ten przyklad, jeśli moje mają 19 i 21 - kiedy moga pęknąć? Kreska testowa na teście owu dzis dopiero sie pokazała, blada jest jak cholera...
-
nick nieaktualnyja tak sie duzo wina opilam podczas owulki i jeszcze pozniej, ze musialo sie udac, tak mnie rozgrzalo i ochoty dostalam a i ile luzu, a jak zle sie czulam na drugi dzien, ojjj i w ten sposob mamy Kropka
poza tym mam eutoryx 50 i jod 100 i jestem happyemaj lubi tę wiadomość
-
O jaaa, dziewczyny, i jak ja ma być w cionrzy, jak dwie na trzy z nas jednego dnia wykorzystają wszystkie dostępne dwie kreski
Gratulacje, niech kolejne miesiące upływają bez nerwówVesper lubi tę wiadomość
-
Mi owu przesunelo z 13dc na 11dc więc pewnie jutro nastąpi Ridż, nawet nie doczekam swojej kolejeczki. No trudno, będę was obserwować i jak narazie to tyle z mojej strony, muszę trochę wyluzować, mam ochotę na jakiś trip, może z okazji niepoczecia przez pierwszy kwartał udam się gdzieś z mężem, myślałam o Rzymie... Trzymajcie się moje drogie, będę tu wpadać i mam nadzieję, że kolejne z was zaciaza w tym miesiącu...buziaki :-* życzę pięknych testow- tłustych albo i pod światło , ważne żeby były widoczne nie tylko dla was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:48
Udało się w cyklu
-
Karolllaaaa serdeczne gratulacje! rośnijcie zdrowo!
U mnie dwa piękne niewykorzystane pęcherzyki, po jednym na każdy jajnik byłyby bliźniaki!
Ale za to: tadadadada! moja psiapsióła jest w ciąży z bliźniakami, serducha już biją! jestem szczęśliwą ciocią! trzymajcie za nią kciuki!
PS. Marta, buty mogę przyjąć w ramach ratowania Twojego pożycia małżeńskiego
PS 2. trenuję picie wytrawnych trunków przed styczniem Emaja
kaarolaa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"