SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama 2 wrote:Ma może ktoś tajemną wiedzę na temat luteiny, bądź praktykę, przy której nabył cennych obserwacji i uwag?
Ja z magicznych rzeczy odkryłam, że powoduje takiego Ibisza, że nie jestem w stanie wcisnąć TAM termometru...
Poproszę bacik, tkwię w trojkącie z Ibiszem i Ridżem, i nie ma tu miejsca na pytonga -
no widziałam własnie, że się męczysz...ja wciągałam pod język owy lek, tylko przez 4 i to niepełne dni a tyle namieszał, ze szok.
Mam nadzieję, że kolega Ridż przegoni Ibisza.
Dla poprawy humoru na wieczór, kupuję dziś duperele w sklepie z materiałami, dzwoni bratowa-ovufriendka-staraczka, pyta kiedy do gina jadę...więc jej odpowiadam, że teraz nie, że na 6 dzień po odwiedzinach Ridża..
podchodze do kasy, starsza Pani prowadząca sklepik wzdycha i mówi...Ridż, pewnie krewny z ameryki, cudownie, że odwiedzacie się na święta, tez mam tam rodzinę, wiele lat jej nie widziałam...
emaj, rosax3, zwei_kresken, pepsunieczka, Rosolina, Morwa, JoHanna, kaarolaa, Emma80, Karo85, żabka04, kattalinna, tapir19, Maczek, Hurija, Kjopa3, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Laski. U mnie brak Ridza, W nocy mnie tak bolał brzuch ze byłam pewna ze mnie zaleje. Rano temperatura wciąż wysoka nawet skoczyła od wczoraj więc pełna nadziei, ażeby nie powiedzieć pewności wykonałam sikańca i co?...a no wielka dupa nawet cienia cienia nie ma:(...kurde a tak pięknie się zapowiadało......
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/3295e2beabc89ad5
Dzis z rana 2 testy kreska wyrazniejsza. A wiec poprzednie nie klamaly. W koncu! Teraz czekac na wizyte u lekarza.. Tak bardzo chce by wszystko bylo w porzatku..Morwa, Mama_Ali, emaj, inaa, Musik, kaarolaa, antylopaa, Hurija, Kjopa3, JoHanna, bar lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp