SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:beta z wczoraj odebrana dzisiaj 2135 przyrost 89,5% czyli w normie
Brawo brawo! Czytałam Twoja historie na całym wątku o in vitro i bardzo kibicuje:)kaarolaa lubi tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnyRobiłam rano test i ... jest cień cienia mało widoczny nie moge go uchwycic na fotce ale jak tak byłam u mamy to cos sobie sprawdziałam test z córka robiłam dokładnie w 6tyg i 2 dniu i wyszedł pozytywny ale była blada ta kreska dzis mam 4 tydzień i 2 dni brzuch mnie nie boli wiec to dobry znak zadnych plamień i jak na razie nie ma @ czekam cierpliwie jeszcze tydzień i zobaczymy mam nadzieje że wrednej @ nie bedzie cycki bola coraz bardziej jak jechałam autobusem i były dziury to miałam wrażenie jakby cycki skakały od podłogi do sufitu mdli mnie jak cholera nadal mam nadzieje tylko że cykl sie nie wydłuży do 37 dni tak jak było pół roku temu nadal mam nadzieję
bobo_frut lubi tę wiadomość
-
Karola0704 wrote:Robiłam rano test i ... jest cień cienia mało widoczny nie moge go uchwycic na fotce ale jak tak byłam u mamy to cos sobie sprawdziałam test z córka robiłam dokładnie w 6tyg i 2 dniu i wyszedł pozytywny ale była blada ta kreska dzis mam 4 tydzień i 2 dni brzuch mnie nie boli wiec to dobry znak zadnych plamień i jak na razie nie ma @ czekam cierpliwie jeszcze tydzień i zobaczymy mam nadzieje że wrednej @ nie bedzie cycki bola coraz bardziej jak jechałam autobusem i były dziury to miałam wrażenie jakby cycki skakały od podłogi do sufitu mdli mnie jak cholera nadal mam nadzieje tylko że cykl sie nie wydłuży do 37 dni tak jak było pół roku temu nadal mam nadzieję
A myslalas o becie? 4tydzien to juz powinna byc wysoka. Mialabys wtedy jasna odpowiedz i nie potrzebnie bys sie nie stresowala? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem ale dziś nie dałam rady by isc bo byłam u mamy z córką i musiałam kupic prezenty dla reszty dzieciaków ( siostrzenić i bratanków ) jak @ nie przyjdzie to pojade w przyszłym tyg bo u mnie w miejscowosci tego nie robią mam nadzieje że do tego czasy @ nie przyjdzie a tak przy okazji mam ciagle wrażenie jakbym dostaa właśnie @ tez tak masz ? ja co chwile latam patrzeć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:pół roku temu miałam cykle 35-37 dniowe poczekam do wtorku jak nic sie nie zmieni to pojade na betę
Trzymam kciuki by @ nie nadeszla a w brzuszku byla dzidzia!!Karola0704 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp