SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:Nie obruszam się spokojnie. Od początku cyklu pije ziola ojca sroki. Powiedzcie mi bo o ile dobrze rozumiem to owulacji towarzyszy śluz? Jeżeli faktycznie owulacja mogłaby się przesunąć to jak się to ma do dni płodnych? Wiem że to głupie pytanie na które powinnam znać odpowiedz starając się o fasolkę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Gratki dla zaciążonych:)
Ja dziś miałam inseminacje więc faktycznie będę miała co testować. Możecie mnie przepisać na 24 grudnia na testowanko:) bo potem święta więc wszystko by się poprzestawialo. Ja tam wogole nie będę sikancow oszukancow robić więc od razu beta będzie grana:)kaarolaa, Marta.83, przyszła mama 2, emaj lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Bobo_frut gratulacje!! Trzymam kciuki za betę
Marcjanna - Morwa dobrze Ci pisze Sprawdź koniecznie tarczycę - najlepiej zrobić od razu cały pakiet. U mnie wyszło Hashimoto, chociaż po samym wyniku TSH lekarze nie wskazywali na żadne nieprawidłowości (skakało od 4,3 w styczniu 2015 do 2,3 we wrześniu 2015). Jeśli masz takie możliwości to poszłabym na monitoring cyklu, a potem zrobiła badanie progesteronu (po owulacji) bo to pozwoli sprawdzić jej jakość Dodam jeszcze od siebie, że wiesiołek faktycznie działa, tylko trzeba trochę systematyczności w jego braniu. To tyle ode mniebobo_frut lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualnyKaro85 wrote:Witajcie,
Gratki dla zaciążonych:)
Ja dziś miałam inseminacje więc faktycznie będę miała co testować. Możecie mnie przepisać na 24 grudnia na testowanko:) bo potem święta więc wszystko by się poprzestawialo. Ja tam wogole nie będę sikancow oszukancow robić więc od razu beta będzie grana:)
Póki co musze sie dostać na usg w nast tyg zobaczyć czy z moich bliźniaków zostały ciałka żółte czy torbiele. Bo pani dr sugerowała nowotwór, jak zobaczyła dwa pęcherzyki na szczęście dzisiaj dostałam wyniki - markery negatywne, wszystko gra, pod tym kątem jestem zdrowa. No nic, może podwoja owulacja jest takim zjawiskiem, ze pani nie ogarnęła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:00
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://www.youtube.com/watch?v=yUE7vpVG7sc&app=desktop czy tylko mi sie wydaje ze piosenki swiateczne sa coraz mniej swiateczne?
-
o matko cytryna żenada roku:)!!
Myślałam, ze nic mnie już nie zaskoczy na tym wątku a jednak..wrzucona piosenka, też powaliła na kolano:)
No ale cóż lepiej chyba, tkwić w świadomości, ze jest się super i np nagrywać takie piosenki. Nie odkopuj takich hitów błagam:) -
Cytrynka_ wrote:https://www.youtube.com/watch?v=yUE7vpVG7sc&app=desktop czy tylko mi sie wydaje ze piosenki swiateczne sa coraz mniej swiateczne?
to będzie hit tegorocznych świąt, pewnie na pasterce ksiądz ją zaśpiewa
co to "hitów" w tym typie to polecam jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=1JZQRHJoLtk
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.