Szczecińskie mamusie łączmy sie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Ja jestem po badaniach prenatalnych. Maleństwo tak ładnie się ułożyło, że w 15 minut udało się lekarzowi wszystko zobaczyć Na szczęście wszystko w porządku, czekam jeszcze tylko na wyniki badania krwi. Nie mogę wyjść do tej pory z podziwu, że u takiej Kruszynki już wszystko jest widoczne - zarys twarzy, nosek, uszka, macha rączkami i nóżkami Niesamowite
martaa14, ja już na szczęście okres takiego zmęczenia mam już za sobą - mogłam wówczas zasnąć na stojąco
Co sądzicie o gimnastyce dla przyszłych mam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:53
Helen, martaa14 lubią tę wiadomość
-
To super, ze sie tak szybko udało ciesze sie bardzo
Ja dzis ide do lekarza, jestem bardzo ciekawa co tam wyjdzie, ale zarazem mam lekkiego pietra...
Bardzo fajna sprawa, ja nie chodziłam i teraz tez raczej nie bede chodzić, chyba zez tym moim berbeciem hihi ale za duzo to bym nie pocwiczyla. On mi zapewnia taka gimnastykę, ze ohhohooooo
A szukałas juz czegoś? -
Trzymam za Ciebie kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze
Z drugim dzieciaczkiem to prawda, że masz już gimnastykę zapewnioną Ja przez pierwszy trymestr odpuściłam sobie jakąkolwiek aktywność, chociaż zawodowo cały czas pracuję.
W activie mają zajęcia active mama, nie mogłam nigdzie znaleźć opinii na ich temat, ale w związku z tym, że mam jeszcze kilka wolnych miejsc na karnecie to wybiorę się i przekonammartaa14 lubi tę wiadomość
-
Cześć,
witam się, dawno mnie to nie było...
Chyba jest nas tu za mało, bo coś ploty nam opadły
Ja jestem przed owulką, dopiero co okres się skończył i czekam z dużymi nadziejami na zielony finisz w tym cyklu, abym mogła się wam pochwalić radosną nowiną.
Co u Was słychać w Nowym Roku? -
Witam serdecznie Szczeciniaka do 18 roku życia, potem Mierzyn a teraz Uk tak po krótce, staramy sie o bobasa teraz to jest 9 cykl, biorę Euthyrox 25 na zbicie tarczycy bo wyszla mi za wysoka dla kobiet , które starają sie o maleństwo i po 3 miesiacach mi już ładnie spadła ale bobasa nie ma. Więc dalsze badania zrobiliśmy- mąż żołnierzyki - wynik bardzo dobry, ja rezerwa jajnikowa- bardzo dobra, w poprzednim cyklu 2 owulacje, prolaktyna, progesteron itd. ok . Lekarz przepisał mi Duphaston, Inofolic od tego cyklu, jak znowu cisza będzie zalecił abym zrobiła badanie drożności jajowodów- nie wiem kiedy będę w Pl aby wykonać badanie . Jak niektóre z Was też chodzę do Vitrolive
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)