Szczecińskie mamusie łączmy sie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie prowadzę wykresu, monitoringu, nic, nie mierze temperatury itd. nie chce się nakręcać , to oczekiwanie od @ do kolejnej @ to zmora jakas, a ja mam cykle przeważnie 33 dni wieć dlugo czekam w tym miesiącu przytulanko będzie co 2-3 dni więc w razie "w" powinny wytrzymać do owulacji jak dokladnie w ten dzień nie trafimy
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Hej kochane faktycznie ucichło tu trochę.Piszcie dziewczyny częściej;)
Ja na pocz.lutego jadę do Vitrolive do dr Brelik. jeszcze u niego nie bylam wiec mam obawy jak zareaguje,jaki będzie i w ogóle...?
Wcześniej chodziłam do Baczkowsk. ale juz ten tydzień pracuje ostatni raz w VL ale czemu to niewiem.
Pzdr. -
Hej, tez bylismy w vitrolive w grudniu. Badanie nasienia wsszystko ok, mialam tez usg byly dwa pecherzyki 20mm I 16 mm ale nic nam nie wyszlo 12.01 dosalam @. Staramy sie juz 7miesiac. Nigdy nie mieszkalam w szczecinie ale mam tam mieszkanie Na Kazimierza Krolewicza. Od 10lat mieszkam w UK a pochodze z miejscowosci oddalonej Od szczecina jakies 60km
Stiffi- UK a gdzie dokladnie? Jesli moge Zapotec?
Pozdrawiam.
-
BATTINKA wrote:Ja na pocz.lutego jadę do Vitrolive do dr Brelik. jeszcze u niego nie bylam wiec mam obawy jak zareaguje,jaki będzie i w ogóle...?
BATTINKA lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Katiesz16 wrote:Hej, tez bylismy w vitrolive w grudniu. Badanie nasienia wsszystko ok, mialam tez usg byly dwa pecherzyki 20mm I 16 mm ale nic nam nie wyszlo 12.01 dosalam @. Staramy sie juz 7miesiac. Nigdy nie mieszkalam w szczecinie ale mam tam mieszkanie Na Kazimierza Krolewicza. Od 10lat mieszkam w UK a pochodze z miejscowosci oddalonej Od szczecina jakies 60km
Stiffi- UK a gdzie dokladnie? Jesli moge Zapotec?
Pozdrawiam.
okolice Manchesteru i Liverpool a Ty ?? Chętnie bym sobie porozmawiała z Tobą na temat mieszkania w UK , bo ja tutaj się źle czuje
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Vincaminor dzięki kochana za info.mam nadzieje ze będę miała takie samo zdanie... i ze dr nie potraktuje mnie źle tylko dlatego ze bylam wcześniej u dwóch innych lekarzy w VL...ach...juz się nie mogę doczekać tej wizyty.Moze w końcu jakieś konkrety...
-
Cześć wszystkim
Udało mi się podleczyć, chociaż na początku stosowałam wyłącznie domowe sposoby. Niby przechodziło, ale ciagle trzymał mnie lekki kaszel i katar. Od trzech dni biorę syrop dla kobiet w ciąży i karmiących, który poleciła mi koleżanka - Prenalen. Jeśli, którąś z Was dopadnie przeziębienie, szczerze polecam. Nawet katar prawie przeszedł.
Martaa14, do jakiego lekarza idziesz na badanie prenatalne? Daj znać, jak było Mam nadzieję, że Twoje dolegliwości ustąpią i nie będą Cię trzymać zbyt długo.
Ja wczoraj byłam na wizycie u mojego lekarza - wszystko dobrze, dzidziuś rośnie. Tylko trochę wyniki moczu mam średnie, ale dostałam już globulki na podleczenie.
Ja 3 lutego mam usg połówkowe. Aż nie mogę uwierzyć, że tak szybko czas leciHelen lubi tę wiadomość
-
Czesc szczecinianki,grtuluje wszystkim mamusia i mocno trzymam kciuki za przyszle mamuśki i siebie sama;)
martaa14, Helen, asia656 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hejka,
Wiec, byłam u swojej ginekolog. W tej ciazy chodzę na bezrzecze do prywatnego gabinetu.
Z dzidzia jest wszytsko ok, pobrali mi krew na test podwójny. Dzidzi ma 5,5 cm
Dolegliwości powoli mijają, mam juz zdecydowanie większy apetyt, ale za to cycki bol masakrycznie buuuu u mnie jak zwykle z pewnymi wynikami jest średnio, a inne sa ok. Jak zwykle zreszta.
asia656, Helen lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Hej kochane faktycznie ucichło tu trochę.Piszcie dziewczyny częściej;)
Ja na pocz.lutego jadę do Vitrolive do dr Brelik. jeszcze u niego nie bylam wiec mam obawy jak zareaguje,jaki będzie i w ogóle...?
Wcześniej chodziłam do Baczkowsk. ale juz ten tydzień pracuje ostatni raz w VL ale czemu to niewiem.
Pzdr.
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Hej,
martaa14 cieszę się, że z dzidzią dobrze, no i że z Tobą też już lepiej
Mi zaczął brzuszek rosnąć, tak jak wcześniej można byłoby zgonić na duże wzdęcie, tak teraz mam wrażenie, że w ciągu 2 tygodni zrobił się bardziej ciążowy
martaa14 lubi tę wiadomość
-
Mi tez brzuch powoli rosnie, a jeszcze nie mówiliśmy nikomu... Czas chyba powiedzieć
Teraz szukam zlobka dla młodego mojego, bo juz z moimi nerwa i troszke cieżko czasem, az strach sie przyznać poza tym nie bede miała siły az tyle sie nim zajmować, jakies rozwiazanie to jest. A pózniej jak juz dzidzia podrośnie,to albo zrezygnuje ze zlobka albo dalej bedzie chodził... Przynajmniej bobasy sie i bedzie miał kontakt z rówieśnikami
Inesska w jakim wieku masz dzieciątko? Przyjdzie czas i na was -
Dziewczyny nie myślcie o tym, musicie sposxic z tonu. Miałam tak przy Kubie, juz mielismy kończyć i zaczynać inseminacje. I sie udało, a mówiłam, ze koniec jak bedzie to bedzie... Także trzymam kciukasy za Was i wysyłam moje wirusy !!!
Hollywood Rose, Helen lubią tę wiadomość