Szczecińskie mamusie łączmy sie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie prowadzę wykresu, monitoringu, nic, nie mierze temperatury itd.
nie chce się nakręcać , to oczekiwanie od @ do kolejnej @ to zmora jakas, a ja mam cykle przeważnie 33 dni
wieć dlugo czekam
w tym miesiącu przytulanko będzie co 2-3 dni
więc w razie "w" powinny wytrzymać do owulacji jak dokladnie w ten dzień nie trafimy
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Hej kochane faktycznie ucichło tu trochę.Piszcie dziewczyny częściej;)
Ja na pocz.lutego jadę do Vitrolive do dr Brelik. jeszcze u niego nie bylam wiec mam obawy jak zareaguje,jaki będzie i w ogóle...?
Wcześniej chodziłam do Baczkowsk. ale juz ten tydzień pracuje ostatni raz w VL ale czemu to niewiem.
Pzdr. -
Hej, tez bylismy w vitrolive w grudniu. Badanie nasienia wsszystko ok, mialam tez usg byly dwa pecherzyki 20mm I 16 mm ale nic nam nie wyszlo 12.01 dosalam @. Staramy sie juz 7miesiac. Nigdy nie mieszkalam w szczecinie ale mam tam mieszkanie Na Kazimierza Krolewicza. Od 10lat mieszkam w UK a pochodze z miejscowosci oddalonej Od szczecina jakies 60km
Stiffi- UK a gdzie dokladnie? Jesli moge Zapotec?
Pozdrawiam.
-
BATTINKA wrote:Ja na pocz.lutego jadę do Vitrolive do dr Brelik. jeszcze u niego nie bylam wiec mam obawy jak zareaguje,jaki będzie i w ogóle...?
BATTINKA lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Katiesz16 wrote:Hej, tez bylismy w vitrolive w grudniu. Badanie nasienia wsszystko ok, mialam tez usg byly dwa pecherzyki 20mm I 16 mm ale nic nam nie wyszlo 12.01 dosalam @. Staramy sie juz 7miesiac. Nigdy nie mieszkalam w szczecinie ale mam tam mieszkanie Na Kazimierza Krolewicza. Od 10lat mieszkam w UK a pochodze z miejscowosci oddalonej Od szczecina jakies 60km
Stiffi- UK a gdzie dokladnie? Jesli moge Zapotec?
Pozdrawiam.
okolice Manchesteru i Liverpoola Ty ??
Chętnie bym sobie porozmawiała z Tobą na temat mieszkania w UK , bo ja tutaj się źle czuje
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Vincaminor dzięki kochana za info.mam nadzieje ze będę miała takie samo zdanie...
i ze dr nie potraktuje mnie źle tylko dlatego ze bylam wcześniej u dwóch innych lekarzy w VL...ach...juz się nie mogę doczekać tej wizyty.Moze w końcu jakieś konkrety...
-
Cześć wszystkim
Udało mi się podleczyć, chociaż na początku stosowałam wyłącznie domowe sposoby. Niby przechodziło, ale ciagle trzymał mnie lekki kaszel i katar. Od trzech dni biorę syrop dla kobiet w ciąży i karmiących, który poleciła mi koleżanka - Prenalen. Jeśli, którąś z Was dopadnie przeziębienie, szczerze polecam. Nawet katar prawie przeszedł.
Martaa14, do jakiego lekarza idziesz na badanie prenatalne? Daj znać, jak byłoMam nadzieję, że Twoje dolegliwości ustąpią i nie będą Cię trzymać zbyt długo.
Ja wczoraj byłam na wizycie u mojego lekarza - wszystko dobrze, dzidziuś rośnie. Tylko trochę wyniki moczu mam średnie, ale dostałam już globulki na podleczenie.
Ja 3 lutego mam usg połówkowe. Aż nie mogę uwierzyć, że tak szybko czas leciHelen lubi tę wiadomość
-
Czesc szczecinianki,grtuluje wszystkim mamusia i mocno trzymam kciuki za przyszle mamuśki i siebie sama;)
martaa14, Helen, asia656 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hejka,
Wiec, byłam u swojej ginekolog. W tej ciazy chodzę na bezrzecze do prywatnego gabinetu.
Z dzidzia jest wszytsko ok, pobrali mi krew na test podwójny. Dzidzi ma 5,5 cm
Dolegliwości powoli mijają, mam juz zdecydowanie większy apetyt, ale za to cycki bol masakrycznie buuuuu mnie jak zwykle z pewnymi wynikami jest średnio, a inne sa ok. Jak zwykle zreszta.
asia656, Helen lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Hej kochane faktycznie ucichło tu trochę.Piszcie dziewczyny częściej;)
Ja na pocz.lutego jadę do Vitrolive do dr Brelik. jeszcze u niego nie bylam wiec mam obawy jak zareaguje,jaki będzie i w ogóle...?
Wcześniej chodziłam do Baczkowsk. ale juz ten tydzień pracuje ostatni raz w VL ale czemu to niewiem.
Pzdr.
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Hej,
martaa14 cieszę się, że z dzidzią dobrze, no i że z Tobą też już lepiej
Mi zaczął brzuszek rosnąć, tak jak wcześniej można byłoby zgonić na duże wzdęcie, tak teraz mam wrażenie, że w ciągu 2 tygodni zrobił się bardziej ciążowy
martaa14 lubi tę wiadomość
-
Mi tez brzuch powoli rosnie, a jeszcze nie mówiliśmy nikomu... Czas chyba powiedzieć
Teraz szukam zlobka dla młodego mojego, bo juz z moimi nerwa i troszke cieżko czasem, az strach sie przyznaćpoza tym nie bede miała siły az tyle sie nim zajmować, jakies rozwiazanie to jest. A pózniej jak juz dzidzia podrośnie,to albo zrezygnuje ze zlobka albo dalej bedzie chodził... Przynajmniej bobasy sie i bedzie miał kontakt z rówieśnikami
Inesska w jakim wieku masz dzieciątko? Przyjdzie czas i na was -
Dziewczyny nie myślcie o tym, musicie sposxic z tonu. Miałam tak przy Kubie, juz mielismy kończyć i zaczynać inseminacje. I sie udało, a mówiłam, ze koniec jak bedzie to bedzie... Także trzymam kciukasy za Was i wysyłam moje wirusy !!!
Hollywood Rose, Helen lubią tę wiadomość