Szczecińskie mamusie łączmy sie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jakby co to polecam ci isc do szpitala w Policach, świetny ordynator, on pierwszy rozpoznał co mi jest i jego opinia się sprawdziła, niestety CP. ale jestem juz drugi cykl po tym dziadostwie i juz jest ok.
Musisz sie teraz skupic na sobie, choc wiem jak ci ciezko.
napisz wszystko pokolei kiedy lekarz to zasugerował i w ktorym dniu ciazy?ile razy mialas badaną betę itd.ok? -
Bylam dzis u ginka i stwierdził CP,powiększony jajnik i pusto w macicy następnie pojechałam na betę i wyszlo mi 94,6 wiec ojechalam do dr imowi ze poczekamy do czwartku.w środę znów zrobię betę i polecę w czw. Do dr zobaczymy co wyjdzie mowil ze nie podoba mu się prawy jajnik a i jeszcze mnie ok.
Non xx -
Helen wrote:moja ginka dzisiaj mówiła o tej metodzie,że warto tak spróbować.
To za parę tygodni pochwalisz się II kreskami ?
wyszlo na to , że tylko tak gadałam , że bedzie co 2 dni przytulanko było ( według testów owu ) własnie w owu i potem sobie odpuscilismy. W zasadzie , to ja mam jakiś problem bo w ogóle nie mam ochoty na seks
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
ja owu miałam 18 albo 19 stycznia, od kilku dni mam okropne wzdęcia i bulgotanie w brzuchu nie wiem czy to od tabletek ( duphaston) i inofoliku bo nigdy tak nie miałam , żeby mnie tak trzymało kilka dni a nic nie jadłam , żeby mieć takie problemy Ja już nie mogę się doczekać dnia @ , jakoś niby mam nadzieję, a zdrugiej strony pojawiają się myśli , że znowu kolejny nieudany cykl zaczynam sie powoli załamywać jeśli nie ten , to może w nastepnym sie uda , bo jade w podróz poślubna zrelaksuje sie i moze przestane choć na chwile o tym myslec
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Witam Szczecinianki, dołączam do grupy. Jestem z pogodna. Mam 28 lat. Staramy sie z mężem o bobaska 2,5 roku i nic. Badania mam dobre, maź rownież. Od pół roku biorę duphaston i dalej nic. Moja ginekolog(Kośmider) wysłała na usg aby obserwować pęcherzyk. Wykryli mi w szyjce macicy prawdopodobnie polip, ale może to zrost. I plemniki maja blokadę do zapłodnieniaStaramy się od 3 lat
styczeń 2015 - histeroskopia {polip}
marzec 2015 - HSG - drożność jajowodów
22.04.2015 - 1 IUI - ciąża biochemiczna (Poronienie)
06.08.2015 - 2 IUI -
Zlecili histeroskopie, jestem po zabiegu na Pomorzanach i czekam na wynik. Od kolejnego cyklu wracamy do starań. Nie mam już siłStaramy się od 3 lat
styczeń 2015 - histeroskopia {polip}
marzec 2015 - HSG - drożność jajowodów
22.04.2015 - 1 IUI - ciąża biochemiczna (Poronienie)
06.08.2015 - 2 IUI -
Anula z tymi siłami to kiepsko świetnie Cię rozumiem...my kobiety to mamy przechlapane po facecie to splywa jak po kaczce...
Ale teraz przeciez jak problem znaleziony kochana to będzie już teraz lepiej coWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:57
-
Czesc, chyba po plamieniu, nie wiem co sie dzieje, denerwuje sie, postaram sie jutro zapisac do lekarza. Dzis zmienilam lekarza bo tamtego mam 15 km z tad. Ale do nowego moge isc od 1 lutego, takie glupie tu zasady, problem z autem mam to bede musiala autobisem sie dostac a prace koncze o 5 rano, no trudno ciekawe co mi powie i jak to wyglada. Tutaj lekarz rodzinny robi wszystko slyszlam ze pierwsze badaniaa sa za darmo, zobaczez ile w tym prawdy. Milego wieczoru zycze abyscie jak najszybciel zlapaly wisuruski